Dzisiaj dla PIERWSZEJ osoby, która zamówi minimum 10 sztuk żurawek
książka IRYSY BEZBRÓDKOWE
wielkiego fachowca w tej dziedzinie LECHA KOMARNICKIEGO -
GRATIS
Kochani, to już ostatnie odmiany z wiosennej oferty. Powyżej aktualna lista tego co zostało.
Wysyłka maj/czerwiec do indywidualnego ustalenia
Płatność przed wysyłką.
W tym roku jest wiele ciekawych, kolekcjonerskich odmian, ponieważ przenoszę kolekcję żurawek w nowe miejsce,
gdzie spokojnie wszystkie odmiany i siewki się zmieszczą... będę mógł eksperymentować i szaleć, moja działka na to nie pozwala, ze względu na małą powierzchnię.
Na tej drugiej działce chce postawić tunel, cieniówkę i stworzyć iście żurawkowe pole... Takie doświadczalne pole i gromadzić na nim wszystkie odmiany żurawek, jakie tylko są
Będę wszystko pokazywał na forum i w bazie żurawek, która dzięki temu także się mocno rozrośnie.
Moja działka pozostanie, jak do tej pory żurawkową wizytówką, ale cała kolekcja będzie w innym miejscu.
Niektórzy pytają- po co? dla siebie... takie hobby, bardzo lubię żurawki i chce zrobić coś ciekawego, gdzie zapaleńcy żurawek będą mogli przyjechać i
zobaczyć odmiany, które często nie są dostępne w sprzedaży.
W związku z tym chcę sprzedać nadwyżki, które powstają podczas przenoszenia, aby zarobić na ten tunel, cieniówkę i nowe, ciekawe odmiany zza granicy
Zdjęcia odmian na poprzednich stronach:
Elegans 3szt/7zł
Lipstick 2szt/8zł
Midnight Ruffles 1szt/7zł
Mysteria 3szt/10zł
Prince 3szt/7zł
Twilight 1szt/7zł
Mocha 3szt/8zł
Angelica 4szt/7zł
Tiarella Jeepers Creepers 3szt/7zł
Mystic Angel 2 szt/9zł
Pear Crisp 6szt/7zł
Cézanne 1szt/8zł
knockout 2szt/9zł
Melting Fire 2szt/8zł
Green Spice 5szt/8zl
Peppermint Spice 1szt/7zł
Glacier Falls 5szt/7zł
Gypsy dancer 1szt/7zł
Encore 1szt/8zł
Florists choice 4szt/8zł (zielone liście)
Southern Comfort 1szt/8zł
Pinot Noir 2szt/8zł
Magnum 3szt/8zł
Blackout 5szt/8zł
KOLEKCJONERSKIE- co to oznacza? to że są trudne do zdobycia,rzadko spotykane, często niedostępne w sprzedaży masowej lub tylko za granicą.
Orange Blush 1szt/ 15zł
Apple Blush 4szt/10zł
Kira Black Forest 7szt/7zł
Chantilly 1szt/12zł
Earth Angel 10szt/9zł
Carnival Plum Creazy 2szt/15zł