TEMAT: Tam i z powrotem =U perełki za płotem .

Tam i z powrotem =U perełki za płotem . 04 Cze 2026 17:28 #894315

• Perełka
  • Perełka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Tak wiele, w tak krótkim czasie
  • Otrzymane dziękuję: 5277
Co jest znów nie widać ,a widać było jak publikowałam ,bo sprawdzałam Taki koleus razy cztery

Zielone okna z estimeble.pl

Tam i z powrotem =U perełki za płotem . 04 Cze 2026 18:49 #894318

• Perełka
  • Perełka's Avatar
  • Platinum Boarder
Dziś święto ,buro i ponuro ,w nocy padało Zrobiłam szybko fotorelację ,więc takie tam .Na pierwszy ogień taki widok Brakuje ci takich pączków u róży ,tu masz ich miliony :rotfl1: Obok ulubiona perfuma :flower2: :flower2: :flower2: :flower2: :flower2: Gigantka ,jeszcze bez sukienki
Teraz wody ma pod dostatkiem i jedzonka dostała, by wykarmić te wszystkie kwiatuszki i rozwinąć ku uciesze wszystkich bzyczków. Jaśminowiec to mój ulubiony zapach kwiatowy i pięknie kwitnie obok gigantki ,oby go nie zdominowała szalona . Do tego dwa wygrane sety Mai na RG .Czysta przyjemnośc po wielu emocjach i uczciwej ,twardej walce o finał :woohoo:
Ostatnio zmieniany: 04 Cze 2026 19:34 przez Perełka.

Tam i z powrotem =U perełki za płotem . 04 Cze 2026 19:13 #894320

• Perełka
  • Perełka's Avatar
  • Platinum Boarder
Tutaj mamy ten realizowany plan i jest tak .Piwonia rozkwitła jednym żółtym kwiatem ,ale róża jeszcze w pąkach ,więc o włos ,no cóż... .Jutro może uda się zrobić lepsze foto .Gdyby kwiatów peonii byłoby więcej ,to by się udało .Oby w następnym sezonie obie piwonie zakwitły na czas .a róża nie zmarzła :jeez: :eek3: :flower2: :flower2: :flower2: :flower2: :flower2:

Tam i z powrotem =U perełki za płotem . 04 Cze 2026 19:57 #894324

• Perełka
  • Perełka's Avatar
  • Platinum Boarder
Teraz jeszcze jeden irys :woohoo: :flower2: :flower2: :flower2: :flower2: :flower2: :flower2:
:search: takie tam widoki
:eek3: Za siatką jest jeszcze jeden fragment z irysami ,ale nie kwitną jeszcze ,bo byly nie za wielkie.Trzeba iść i oberwać wszystkie przekwitłe.Popryskałam wszystkie liście od grzyba ,a jednak jest jak było :flower: ...
Ostatnio zmieniany: 04 Cze 2026 20:04 przez Perełka.

Tam i z powrotem =U perełki za płotem . 04 Cze 2026 20:20 #894327

• Perełka
  • Perełka's Avatar
  • Platinum Boarder
Zanim wszystko zakwitnie i zanim popracuje aparat znów na pierwszym miejscu będzie plewienie i to pilne ,więc trochę obrazków ,taki spontan .Jak trawnik nabierze masy trzeba będzie przystrzyc ,dziś nabieramy sił, choć nie lubię gdy jest tak szaro ,buro i ponuro ,bez słonka :garden:
Trochę kwiatów wysiane więc trzeba uważać by nie wyskubać siewek i tylko wyrwać to co na pewno jest zielskiem ........
Ostatnio zmieniany: 04 Cze 2026 20:29 przez Perełka.

Tam i z powrotem =U perełki za płotem . 04 Cze 2026 20:52 #894329

• Perełka
  • Perełka's Avatar
  • Platinum Boarder
Tylko szum deszczu i cisza ,nic nie lata w chmurach i nawet samochody sporadycznie .Krótki spacerek jak się przejaśniło ....
Ostatnio zmieniany: 04 Cze 2026 20:54 przez Perełka.
Za tę wiadomość podziękował(a): zwykły chłop, lusinda

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.812 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum