TEMAT: Moja pasja-grzebanie w ziemi...
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 13 Mar 2017 14:23 #528910
| 
 | 
|  | 

Zielone okna z estimeble.pl
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 13 Mar 2017 17:19 #528943
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Marzena	 | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 13 Mar 2017 18:18 #528965
| 
 | 
|  | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 15 Mar 2017 19:35 #529352
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Dorota | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 16 Mar 2017 08:42 #529419
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Marzena	 | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 16 Mar 2017 20:09 #529560
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Dorota | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 25 Mar 2017 18:58 #531354
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Dorota | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 02 Kwi 2017 17:25 #532662
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Marzena	 | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 02 Kwi 2017 17:27 #532663
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Dorota | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 02 Kwi 2017 18:16 #532676
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Marzena	 | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 02 Kwi 2017 20:39 #532746
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Dorota | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 02 Kwi 2017 20:51 #532748
| 
 | 
|  | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 02 Kwi 2017 21:07 #532759
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Marzena	 | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 02 Kwi 2017 21:19 #532761
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Marzena	 | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 02 Kwi 2017 21:57 #532773
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Dorota | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 08 Kwi 2017 23:01 #533999
| 
 | 
|  | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 15 Kwi 2017 18:39 #535326
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Marzena	 | 
Moja pasja-grzebanie w ziemi... 19 Kwi 2017 10:13 #535839
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam serdecznie Ania.	 | 

Zielone okna z estimeble.pl
 Forum Ogrodnicze Oaza
Forum Ogrodnicze Oaza 

Powiedz mi jeszcze, do kiedy je trzymasz w tych donicach. \
  Powiedz mi jeszcze, do kiedy je trzymasz w tych donicach. \ Bo jestem nimi zainteresowany na poważnie
 Bo jestem nimi zainteresowany na poważnie   

dzisiaj weszłam na strych i wyrzuciłam te bulwy po prostu zgniły
 dzisiaj weszłam na strych i wyrzuciłam te bulwy po prostu zgniły  tak jak pisałam koszt jednego wilca to około 7 zł więc myślę że nie ma tragedi aczkolwiek ja trochę tego kupuję
 tak jak pisałam koszt jednego wilca to około 7 zł więc myślę że nie ma tragedi aczkolwiek ja trochę tego kupuję  

Rozumiem, że ty kupujesz sadzonki, a co myślisz o wsadzeniu tego "kartofla"
  Rozumiem, że ty kupujesz sadzonki, a co myślisz o wsadzeniu tego "kartofla"  ze sklepu do ziemi?
 ze sklepu do ziemi? 

komputer mi padł i byłam odcięta od świata
  komputer mi padł i byłam odcięta od świata  ale już przybyłam  teraz mykam do Ciebie
  ale już przybyłam  teraz mykam do Ciebie  
	 i kolejna  przemyślenia to co posadzić mam w trzech donicach z hortensjami to tz. szukam im towarzystwa bo te donice są wysokie i żeby coś zwisało mam na oku dwa rodzaje roślin jednorocznych i muszę to przemyśleć do kolejnych trzech to będzie już sprawdzony duet czyli surfinie i wilce wiem wiem jestem nudna
  i kolejna  przemyślenia to co posadzić mam w trzech donicach z hortensjami to tz. szukam im towarzystwa bo te donice są wysokie i żeby coś zwisało mam na oku dwa rodzaje roślin jednorocznych i muszę to przemyśleć do kolejnych trzech to będzie już sprawdzony duet czyli surfinie i wilce wiem wiem jestem nudna   ale mi się to zestawienie podoba i sprawdza mi się ono :0 czyli jednym słowem same przemyślenia
  ale mi się to zestawienie podoba i sprawdza mi się ono :0 czyli jednym słowem same przemyślenia  Ja też myślę nad rabatą przy płocie, kiedyś było tam słońce więc rosły lawendy i inne słoneczne kwiatuchy. Teraz wiciokrzewy i miliny się rozrosły, sosna też daje cień, zrobiła mi się rabata cienista. Lawenda mi wymarzła, a jeśli nawet odbije, to ją wysadzę a na jej miejsce chyba posadzę hortensje. Oczywiście nie wiem jeszcze jakie
   Ja też myślę nad rabatą przy płocie, kiedyś było tam słońce więc rosły lawendy i inne słoneczne kwiatuchy. Teraz wiciokrzewy i miliny się rozrosły, sosna też daje cień, zrobiła mi się rabata cienista. Lawenda mi wymarzła, a jeśli nawet odbije, to ją wysadzę a na jej miejsce chyba posadzę hortensje. Oczywiście nie wiem jeszcze jakie  , kurcze myślałam, że żurawki ze skarpy tam  przesadzę
 , kurcze myślałam, że żurawki ze skarpy tam  przesadzę  Chyba mój eksperyment z wilcami nie wypali
  Chyba mój eksperyment z wilcami nie wypali 

Mnie w ubiegłym roku zauroczyła azalia "Chanel' z powodu oszałamiającego zapachu i delikatnego nieokreślonego koloru
  Mnie w ubiegłym roku zauroczyła azalia "Chanel' z powodu oszałamiającego zapachu i delikatnego nieokreślonego koloru   towarzyskie są tym bardziej że jedne i drugie nie lubią patelni
  towarzyskie są tym bardziej że jedne i drugie nie lubią patelni  

-7 to już mróz a taką temperaturę mieliśmy w poniedziałek rano.
  -7 to już mróz a taką temperaturę mieliśmy w poniedziałek rano.