Ewus,no widzisz,a dla mnie ciuchy byly wszystkim.Czasem potrafilam zostawic pol wyplaty na sklepach w ciagu 1 godziny
Ale ciesze sie,ze wyroslam z tego i teraz tez nie potrzebuje sie juz tak stroic.Wystarcza dzinsy,podkoszulki,jakies sweterki i jest gicior
Gosiu dziekuje.Zastanawiam sie czy w ogole zakwitna mi te Piwonie.Ta pusta ma juz paczki,ale to roznie moze byc,za to ta pelna rosnie jakby chciala,a nie mogla.Pakow na razie nie widze u niej
Gosiu
Iza ja kupuje maluchy,bo po prostu musze,nie mam innego wyjscia
Marza mi sie ze dwa,trzy takie iglaczki,ktore rosna dosc szybko i sporo w gore,ale to sfera marzen i na tym sie konczy......
Poki co te maluchy ciesza,a w zimie rzeczywiscie ta rabatka z iglakami wyglada ciekawie,bo rabatka z bylinkami praktycznie na zime zanika
Gosiu
Wstrzymaj sie z kupnem bruner,mam trzy i podziele nas nimi,tylko,ze one dopiero startuja,wiec trzeba jeszcze chwilke poczekac.Mam juz pare zurawek dla Ciebie w doniczkach odsadzonych i wielosila Brise D'anjou.Z horensjami nie wiem jak wyjdzie,bo ukorzenily sie bez problemu(co prawda tylko dwie),ale po przelozeniu ich do podloza,cos zaczely wiednac im listki
W sumie to Bobo taka delikutasna,Sundae Fraise trzyma sie dzielnie i mam nadzieje,ze tak juz zostanie
.Wzielam bodajze w lutym od Flamki 2 patyki hortensji ogrodowej Magical Coral Blue i ukorzenila sie,wlozylam do doniczek,wystawilam na ogrod i rosna
,chyba daly rade
,to jedna tez pojedzie do Ciebie
Wydaje mi sie,ze albo pod koniec tego miesiaca,albo na poczatku maja wysle paczuche do Ciebie
Pozniej bede sie zmagala z ukorzenianiem bzu czarnego i krzewuszki dla Ciebie
Malowania nie zazdroszcze.Ostatnio przemalowywalam sobie lozko i szafki nocne,blee smrod farby,a potem ten bol glowy od tego
No ale dla facetow przeciez nie mozemy siedziec bez pracy,cos zawsze trzeba robic
Dokupilam jeszcze jedna Primulke Valentine,ale jakos nie podobaja mi sie one w 100 %.Po deszczach te kwiaty klada sie,chyba to nie moja bajka
Wynurzaja sie juz pastoraly Wietlicy japonskiej Metalicum
Fotki nie potrafilam lepszej zrobic,ale jak sie dobrze przyjrzy to widac male paczki(kuleczki) Piwoni koperkowej
Czarnulka tez juz poczula wiosne.
I Bez czarny "Eva"