TEMAT: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;)

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 01 Lis 2012 21:22 #83501

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2684
marzenaF wrote:
Wiesiu no nie pada ,czeka aż ja wyjdę ze szpitala :rotfl1:
Hm... To ja już nie wiem... To Ty jednak się pochorowałaś? Czy nie... Bo już mam mętlik w głowie, a żadnych różowych pigułek nie brałam! ;) Na wszelki wypadek też Ci zdrowia pożyczę, a co to zdrowym nie można życzyć zdrowia? :rotfl1:
O len się nie martw... No skoro się martwisz, a nie lecisz wykopywać, to chyba Cię jednak w jakimś zamknięciu trzymają... Taka dedukcja! :rotfl1:
A jaki Ty masz ten len nowozelandzki, nie pokazywałaś chyba... A już przezimowany z raz w domu? Bo mi się ta sztuka prawie udała... No jakoś tak w marcu dokonał żywota... A tak blisko już było! :lol:

Zielone okna z estimeble.pl

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 02 Lis 2012 13:22 #83616

• evastyl
  • evastyl's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 358
Martuś no poszła sobie na traszkę do szpitala "polegać" jak by nie mogła na kanapie :happy: ale już wróciła i wszystko Ok ...chyba ...jutro się okaże na lekcjach ;)

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 02 Lis 2012 15:13 #83635

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 309
Ano właśnie się okaże jutro :woohoo: Bardzo mi zależy na jutrzejszych zajęciach ,a trwać będą długoooo,bo od 8.00-16.00 :blink: Ciekawe ,czy podołam ...trudno najwyżej się urwę,choć... Trudno mi w to uwierzyć ,bo zawsze miałam bardzo indywidualny tok nauczania... to jest indywidualnie oceniałam co może mi się przydać :rotfl1: Teraz jest inaczej proszę Marty :woohoo: ...martwię się już pracami semestralnymi,oj chyba mi coś dodatkowo zoperowali :think: Siakaś takaś innam ... :silly: ;) Jedno mnie cieszy z całego tego chorowania ,jestem o 3 kilo lżejsza i oby tak dalej :lol:
Len się chyba nie załapał na zdjęcia i nie wiadomo ,czy się załapie :whistle: No najwyżej kupimy nowy :P Może będzie piękniejszy :dazed: :crazy:
Ewuś to ja jutro rano cierpliwie czekam na Twój ambulans ;) Będziesz mi udzielała pierwszej pomocy,jakby co ;)
Spełnione marzenia Marzenki part 2 ]
kto nie ryzykuje,ten .... nie wącha :-D

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 02 Lis 2012 16:21 #83649

• evastyl
  • evastyl's Avatar
  • Platinum Boarder
Marzenko wezmę apteczkę sole trzeźwiące i oczywiście rano zrobię kanapeczki abyś mi nie na lekcjach nie osłabła ...aż 3kg toż to bardzo wiele jaka Ty teraz musisz być piękna .../więcej nie napiszę no chyba że zezwolisz tekst był nieziemski :thanks: /...to sobie leż spokojnie na kanapie i odpoczywaj ...

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 02 Lis 2012 19:51 #83697

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
marzenaF wrote:
Teraz jest inaczej proszę Marty :woohoo: ...martwię się już pracami semestralnymi,oj chyba mi coś dodatkowo zoperowali :think: Siakaś takaś innam ... :silly: ;)
Ośrodek martwienia się Ci się uaktywnił? Nie martw się, Ewa Ci pomoże! :happy4:
No czytam i widzę, jaka z niej dobra koleżanka! Pani Ewo, a tam u Pani w wątku pająki pajęczyny snują, a niejaki artam nie może się doczekać na odpowiedź! ;)
Marzenka, bardzo interesująca definicja indywidualnego toku nauczania... Ja chyba też tak mam.. ;) A moje dziecko to już na pewno! :lol:

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 02 Lis 2012 20:04 #83701

• evastyl
  • evastyl's Avatar
  • Platinum Boarder
Marzenkodziecino droga jak tam zeszycik ze "Środków Wyrazu " ??? robi się ??? mój bardzo powoli nabiera kolorów :happy4:
Marto moja droga jeszcze musi troszkę pozarastać ...jak by nie było mamy babie lato ;)

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 00:19 #83770

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Trafiłaś w sam ośrodek Martuś ;) No też tak myślę,teraz to już Ewa nie ma wyjścia :whistle: Napisane ,przyklepane! :P Właśnie zakończyłam "Środki Wyrazu" i nawet parę razy się siarczyście przy tym wyraziłam :rotfl1: :mad2: No wzrok już nie ten i zaczynanie zabaw kredkami,po 20.00 to bardzo zły pomysł :teach: Nie mniej jednak ,ten nowo odkryty ośrodek nie dał mi się poddać :rotfl1: Uznałam ,że prawdziwe dzieła rodzą się w bólach ,więc pozwalałam sobie na głośne wyrażanie uczuć,aż dziecko zajrzało do mnie :oops: On tez chyba odziedziczył po mnie indywidualne podejście,chora do szkoły bezsensu.... A jutro pierwsze zajęcia praktyczne ,na rzęsach a wysiedzę :jeez:
Ewa ma babie lato ,a u mnie w szklarni pomidory rosną :dazed: Materdejkuuuuu kiedy ja to ogarnę :think: Może pod koniec przyszłego tygodnia choć parę cieplejszych dni,i lepszego samopoczucia...poproszę nieśmiało :oops:

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 16:23 #83837

• mirdem
  • mirdem's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2335
Marzenuś może nie bedzie tak źle z tą nasiadówką w szkole ........... jak sie zdolne uczenice (.... i uczniowie ) spreżą i odpowiednio zmotywują ciało ( wykładowcze) to zajęcia od 9 do 18,30 kończą sie ciut wcześniej i o 16 mozna pluc kawa na ekran swojego komputera :rotfl1: :rotfl1: :rotfl1: ............ jutro tak samo ale ja wierzę w grupę :rotfl1:
Pozdrawiam.....wiosennie przez cały rok ... Mirka :P :P

Kolorowy galimatias Mirki

Kramik -wymienię , sprzedam ( głównie ogrodowe)2015

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 17:04 #83849

• evastyl
  • evastyl's Avatar
  • Platinum Boarder
Marzenka była bardzo dzielna i dała radę do samego końca a do tego jakie ładne robiła bukieciki :bravo: :bravo: ...może się pochwali ...teraz pewno biedactwo odpoczywa .

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 17:17 #83851

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
No nie udało się dużo wcześniej skończyć,ale te pół godzinki dało radę,widocznie jakaś taka mało zdolna grupa wykładowców nam się trafiła ;) :silly: Jutro to pikuś 3 godzinki pffff ,jak mawiał mój nieżyjący tata z bagnetem w tyłku,z granatem na ekhm,ekhm :oops: jajach dasz dziecko radę :rotfl1: Pomna na nauki się postaram :teach:

Najpierwsze początki ;)

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 18:39 #83888

• grazynarosa22
  • grazynarosa22's Avatar
  • Gold Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 53
Marzeniu-najpierw to po głowie powinnaś dostać....jak można zaraz po szpitalu iść do szkoły???? nawet najpilniejsi uczniowie by odpuścili....a masz- :club2:
A teraz będę wychwalać bukiet.....no cudny ci ona jak nie wiem co
jak mówisz że pierwszy raz to jesteś niesamowicie zdolna....
Pozdrowionka.....Grażyna

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 19:09 #83895

• evastyl
  • evastyl's Avatar
  • Platinum Boarder
Marzenkodziecko drogie to jeden a reszta ...przecież było ich jeszcze więcej ...to ja przecież się obijałam a nie Ty :happy:

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 19:55 #83920

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
marzenaF wrote:
No pięknie! Aż chciałoby się podbiec i ścisnąć u dołu te końcówki pędów! :rotfl1: Byle nie za mocno, widzę, że róże... ;)

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 21:11 #83960

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Grażynko no nie bij ,ukochaj :P Teraz to już jestem po ,i nie ma co tego rozpamiętywać ;) Właśnie się obudziłam ,pospałam trochę .. Zmęczenie trochę opadło :jeez:
Ewa no było,było ... frajda jak nie wiem :dance: Tylko tego ostatniego na ocenę tylko kawałek mi zdjęłaś :( No jakie niedopatrzenie,a ten był okazały :lol: ... jak na moje możliwości raczkującej flo,flo,flo apsik..za dużo bym napisała ...kara :rotfl1:
Martuś róże,róże... można je do woli ściskać,uczyłyśmy się je oprawiać ;) Tych ogonków nie dane nam było poobcinać ,kwiaty niestety trzy grupowego użytku :P

Ewuś zdjęcia dziewczyn mi poznikały niektóre :woohoo: ,ja chyba naprawdę byłam wykończona!

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 21:30 #83967

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
No nie jeszcze raz zajrzałam w kartę pamięci i są! Są koleżanki z bukietami:D
Jest i mój bukiet oceniany,bo dzisiaj zarobiłyśmy pierwsze oceny :dance: Zaraz go pokażę :lol:

Pani sprawdza skrętoległość;)

Ostatnio zmieniany: 04 Lis 2012 00:20 przez marzenaF.

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 22:08 #83983

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
No właśnie mówię, chwycić u dołu i byłoby po skrętoboczności! :rotfl1: Co dostałaś? Marzenka, gdybyś jeszcze pokazała te środki wyrazu, co to Ci tyle krwi napsuły, to bym już całkiem była zorientowana! ;)
Edit! A jeszcze proszę mi powiedzieć, jak taki bukiet wkłada się do wąskiego wazonu? :rotfl1:
Ostatnio zmieniany: 03 Lis 2012 22:09 przez artam.

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 22:19 #83990

• empuzka
  • empuzka's Avatar
  • Expert Boarder
  • "Ten stąpa po różach, co po grządkach depce"
  • Otrzymane dziękuję: 46
Martuś, nie wkłada sie po prostu!;-) Szacunek dla kwiatów to podstawa.
Do wąskich pasują przeważnie formalno – liniowe.... sie powymądrzałam :crazy:

Już ja słyszałam te "środki wyrazu" z ust naszej Calineczki :rotfl1: :rotfl1: :rotfl1:
ROD-we 'hektary' empuzki

Pozdrawiam serdecznie
Agnieszka
Ostatnio zmieniany: 04 Lis 2012 08:13 przez empuzka.

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 03 Lis 2012 22:28 #83997

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
Ale ja z szacunku do kwiatów dałabym im wody, pić! :lol:
Rozumiem, że środki wyrazu wzbudziły wyraziste środki wyrazu! :silly: Te drugie jestem w stanie sobie wyobrazić ;) , ale co z tymi pierwszymi? ;)

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.528 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum