Mimo złych warunków pogodowych w ubiegłym roku [zbyt sucho] iryski SDB jakoś dopisały i mogę co nieco odprzedać . Jeżeli coś padło z ubiegłorocznych nabytych u mnie irysków proszę śmiało pisać a w miarę możliwości postaram się to [nieodpłatnie] uzupełnić.Jeżeli jest kto chętny na SDB ,poniżej ceny i odmiany ;
;;Cisza p.Burzą ,NN ,Serenity Prayer-3zł.szt. Zdjęcia na 3stronie mojego wątku sprzedażowego .
Blue Line ,Cream Cake,Sea Dancer,Saphire Jewel,Princes Of Love,Iris Moss,Just A Crok,Yat Rock-4zł.szt.
Clear Creek,Lime Smothy,Jewellers Art,Captive Sun,Be my Angel,Webmaster,Imbue,Sherlock,Orange Tiger,Ultimate,Romy,Killarney Green,WhydidyYppy Skyppy,Tattler,Aquviwer,Demon,Music,Broad Grin,Ballet Lesson,Cocoa Pink,Bamba---5zł. szt.
Posing,Hoodlum,Sequel,Hugs,El Torito,Pinch Me,Pink Frosting,Folk Art,Alamo Joe,Microwave--6zł.szt.
Easy Does It,Devoted,Jargon,Olives And Umber,Wish Upon A Star,Fires Of Fiji--10zł.szt.
Kilka zdjęć ;
Fires Of Fiji
Easy Does It
Sequel
Pink Frosting?
Folk Art
Jargon
W najbliższym czasie dołożę liliowce i irysy IB. Syberyjskie ok.10kwietnia [są jeszcze mało widoczne]