TEMAT: POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII

POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII 19 Paź 2025 14:02 #884324

• Marzenka
  • Marzenka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 11530
Aniu a czy to jakaś tajemnica, kto jest włascicielem?
Za tę wiadomość podziękował(a): Krecik stary, lusinda

Zielone okna z estimeble.pl

POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII 19 Paź 2025 14:24 #884328

• Bobka
  • Bobka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 28237
Napisałam ,że byłam bliska utworzenia forum ,ale to nie dotyczyło naszego tutaj.
Chodził mi po głowie i w zamiarach też blog .Na zamiarach wieki temu się zakończyło :)
Wszystko co byście chcieli żeby ludzie wam czynili ,sami też im czyńcie .
Motto na rok 2025
Zdjęcia objęte ochroną praw autorskich .
Na podstawie Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie pobieranie i udostępnianie tylko za zgodą autora .
Ostatnio zmieniany: 19 Paź 2025 14:26 przez Bobka.
Za tę wiadomość podziękował(a): Marzenka, Krecik stary, lusinda, Sonka

POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII 19 Paź 2025 16:21 #884336

• Sonka
  • Sonka's Avatar
  • Gold Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2110
Dobrze ze ten temat został poruszony. Juz nie chodzi o to, że mam problem z wejściem na forum.
Piszecie, że jest to domena prywatna. Składam ukłon z szacunkiem przed osoba która założyła forum, udostępniła ogólowi i z własnych funduszy utrzymuje je. Usuniecie awaria też pociąga określone fundusze. Ja jestem laikiem w tych sprawach ale myślę,że są na forum osoby które wiedzą kto jest właścicielem domeny i może potrzebna jest pomoc. Na forum jest dwa rodzaje użytkowników, jeden to osoby które bezpośrednio bezinteresownie poświęcają swój czas aby to forum należycie funkcjonowo lub
wnoszą konkretną wiedzę. Drudzy to osoby takie jak ja korzystając z tego forum, tej wiedzy oraz nasion z targu, które gdybyśmy mieli kupić sporo by kosztowaly o ile były by do zdobycia. I myślę, że było by sporo chętnych osób z tej grupy aby zrobić zrzutkę na utrzymanie forum na ile kogo stać jeden mniej a drugi więcej. Myślę, że jest to uczciwe postawienie sprawy. Nie łączę obecnych problemów forum z finansami ale może warto było by ten temat rozpoznać. Pozdrawiam
Za tę wiadomość podziękował(a): Marzenka, Krecik stary, Bobka, MagSta, lusinda

POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII 19 Paź 2025 16:47 #884337

• Łatka
  • Łatka's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 91365
Administratorką - zakładam, że właścicielką lub przedstawicielką właściciela - jest Hiacynta. Żadna tajemnica, To widać w podpisie.
Nie jest zainteresowana finansowym udziałem uczestników, na ile mi wiadomo.

Myślę, że mogłam o tym napisać, nawet nie mając upoważnienia.

Problem nie tkwi w awariach, ale w nikłym zainteresowaniu. Aktywnie uczestniczy garstka, to pociąga lokowanie forum przez algorytmy sieciowe (co się pokazuje, jak ktoś "wrzuca" konkretne hasło). Same obrazki bez podpisów nie mają przy tym znaczenia, znaczenie ma tekst. Tak mnie pouczono, dlatego maniakalnie podpisuję zdjęcia.

Popatrzcie, ile jest dobowo wpisów ("postów"), ile osób w ogóle wchodzi na forum. Mnie to bardzo boli, gdyż od ponad 10 lat forum jest moim notesem, pamięcią zewnętrzną, a co równie ważne - źródłem miłych znajomości, po części osobistych. Ale być może zainteresowane są już tylko takie "oldskulowe" staruszki, jak ja.
Ostatnio zmieniany: 19 Paź 2025 17:09 przez Łatka.
Za tę wiadomość podziękował(a): Marzenka, Krecik stary, JaNina, zwykły chłop, lusinda, Sonka

POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII 19 Paź 2025 16:58 #884338

• zwykły chłop
  • zwykły chłop's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 9856
Masz rację, zrzutka nie wchodzi w grę choć może kwestie finansowe pewnie by pomogły w sprawnym działaniu. Hiacynta pisała o tym
forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/4...rum?start=684#753595
pozdrawiam Adam

SZACUNEK - to tylko odrobina wyrozumiałości i pamięci o drugiej osobie. To tak niewiele a tak wiele zmienia.
Za tę wiadomość podziękował(a): Marzenka, Bobka, MagSta, lusinda, Sonka

POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII 19 Paź 2025 17:34 #884339

• Marzenka
  • Marzenka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 11530
Adam dopóki ktoś nie zada konkretnego pytania, to nie będzie wiadomo, czy rodzaj zrzutki nie jest wskazany. Do tej pory być może nikt nie pytał.

Musi być jakieś wyjście, nie możemy zostawiać tego losowi na zasadzie jakoś to będzie. Ja już komuś kompetentnemu zadałam pytanie, zobaczę jaka będzie odpowiedź. Trzeba szukać ratunku, czy pomocy wszędzie - tak uważam. Być może nadejdzie taki dzień, że nikt z nas na forum już nie wejdzie, nie napisze o pogodzie, nie pokaże rozsad czy nie zada pytania, nie pożartuje...
Za tę wiadomość podziękował(a): Bobka

POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII 19 Paź 2025 17:46 #884340

• Łatka
  • Łatka's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 91365
Marzenko - może nie publicznie, lecz uwierz mi, pytałyśmy nie jeden raz.
Marzenka wrote:
Być może nadejdzie taki dzień, że nikt z nas na forum już nie wejdzie, nie napisze o pogodzie, nie pokaże rozsad czy nie zada pytania, nie pożartuje...

To nie tak, że jednym forum się otwiera, innym nie. Jak serwer nie działa, czarna dziura.
Na tym kończę wyjaśnienia, zawsze możecie pisać pw bezpośrednio do Administratorki.
Ostatnio zmieniany: 19 Paź 2025 17:49 przez Łatka.
Za tę wiadomość podziękował(a): Marzenka, JaNina, lusinda, Sonka, Klarkia25

POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII 19 Paź 2025 19:08 #884343

• lusinda
  • lusinda's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 13076
Przeczytałam wpis Hiacynty - Adam dziękuję.
Dla mnie wszystko jest jasne. Będą dni, kiedy forum zniknie na kilka godzin w ramach aktualizacji. Wpisy są ważne i zainteresowanie Forum: bo albo chcemy, albo nie. Podpisy zdjęć, bo to jest chyba najważniejsze. Z mojej strony więcej pytań już nie ma.
Aniu dziękuję za wyjaśniania.
Pozdrawiam Ewa

Nowy rok, kolejne wyzwania, spełnianie najróżniejszych marzeń!!!
Ostatnio zmieniany: 19 Paź 2025 19:09 przez lusinda.
Za tę wiadomość podziękował(a): Łatka, renmanka, zwykły chłop, Bobka, Sonka, Klarkia25

POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII 19 Paź 2025 19:32 #884345

• Sonka
  • Sonka's Avatar
  • Gold Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2110
Ja również dziekuje Adamie. Tak jak Ewa przeczytałam wpis Hiacynty. Chciałam dobrze. Pozdrawiam.
Za tę wiadomość podziękował(a): Marzenka, zwykły chłop, Bobka, lusinda, Klarkia25

POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII 19 Paź 2025 20:16 #884349

• Klarkia25
  • Klarkia25's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 3556
Ja też się dołączam do podziękowań Adamie :) Z ciekawości poczytałam tam trochę i podpisuję się pod tym wpisem : "Cieszę się, że jest te Forum, bo mam kontakt z wieloma ciekawymi ludźmi, a że czasem coś działa źle, lub wcale nie działa, no cóż, życie. Sama mam wiele wad i daleko mi do doskonałości, ale jakoś tam działam ;) Przynajmniej się staram."

A co do pogody - jutro ma być słońce, a ja mam trochę wolnego i już się cieszę, cały dzień w ogrodzie :bye:
Pozdrawiam, Milena
Ostatnio zmieniany: 19 Paź 2025 20:17 przez Klarkia25.
Za tę wiadomość podziękował(a): Marzenka, Łatka, lusinda

POGODA W NASZYCH WARZYWNIKACH CZĘŚĆ XXII 19 Paź 2025 20:17 #884350

• JaNina
  • JaNina's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 58518
To wracajmy do pogody. Temperatura spada, u mnie są już tylko 4* na plusie. Rano pewnie będzie przymrozek. Dobrze, że dałam radę dzisiaj cytrusy schować.
Aniu, Adamie :hearts:
Spokojnej nocy.
Janina
Jestem Ślązaczką i jestem z tego bardzo dumna

Między kuchnią a ogrodem
Za tę wiadomość podziękował(a): Marzenka, Łatka, zwykły chłop, lusinda, Klarkia25

Zielone okna z estimeble.pl

Wygenerowano w 0.377 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum