Jeżeli jesteś zielono zakręcony, ogród to Twoja obecna lub przyszła pasja, kochasz ludzi, zwierzęta i rośliny, masz dużą wiedzę na temat ogrodnictwa, lub, wręcz przeciwnie, jesteś "w tym temacie" zielony jak szczypiorek na wiosnę - to jest forum dla Ciebie!
Pragniemy stworzyć forum przyjazne, sympatyczne, a jednocześnie - merytoryczne.

TEMAT: Wątek powitalny

Wątek powitalny 2019-2025 01 Gru 2025 20:06 #886161

• KouoJo
  • KouoJo's Avatar
  • Senior Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 344
Marlenko, imię uzupełnione :)

Jakieś zdjęcia pomidorów mam, ale nie tak piękne jak w tutejszych opisach odmian :) Poszperam i wrzucę coś. Muszę jeszcze się zapoznać z wątkami, bo jest ich tu masa :ohmy:

Łatko, głównie róże, trawy, piwonie i oczywiście trochę bylin. Były i dalie, ale nie wiem, czy mam jeszcze na nie siły... Coś sobie lubię też wysiać z jednorocznych.
Joanna z wietrznej górki

Zielone okna z estimeble.pl

Wątek powitalny 2019-2025 01 Gru 2025 20:11 #886162

• Łatka
  • Łatka's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 98255
I róże, i piwonie mają tu spory fanklub. B)

Rozgość się - a jak się rozejrzysz, może pokażesz coś z ostatniego sezonu? Albo w wątkach tematycznych, albo może w własnym?
Za tę wiadomość podziękował(a): Marlenka, olegowa, ewakatarzyna, Bobka, MagSta, Pomidorowy_Zawrót_Głowy, KouoJo, Borowska

Wątek powitalny 2019-2025 05 Sty 2026 22:01 #887667

• Bobka
  • Bobka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 30642
Z opóźnieniem też Ciebie witam :flower1:
O roze to moj tez konik ,super jak się jyz rozejrzysz tutaj to utwórz swoj watek . :)
Zapraszam do wymiany opinii .
Pizd4awiam serdecznie :coffe: :bye:
Prawdziwy przyjaciel okazuje miłość przez cały czas i jest bratem, na którym można polegać w chwilach udręki.
2026 rok .

Zdjęcia objęte ochroną praw autorskich .
Na podstawie Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie pobieranie i udostępnianie tylko za zgodą autora .
Za tę wiadomość podziękował(a): ewakatarzyna, Pomidorowy_Zawrót_Głowy

Wątek powitalny 07 Sty 2026 18:40 #887772

• Łatka
  • Łatka's Avatar
  • Moderator
Ponieważ - ku mojemu ubolewaniu - trudno powiedzieć, że w wątku powitalnym tłumy, pozwolę sobie zmienić tytuł usuwając daty, będzie to po prostu "wątek powitalny", ok?
Za tę wiadomość podziękował(a): Marlenka, bietkae, ewakatarzyna, lusinda, Borowska

Wątek powitalny 07 Lip 2026 02:30 #895630

• Borowska
  • Borowska's Avatar
  • Junior Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 109
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Beata. Do tej pory odwiedzałam Was anonimowo. Nadszedł czas, żeby aktywnie zacząć udzielać się na tym forum.

Od dłuższego czasu uprawiam nasz ogródek domowy na terenie leżącym blisko Podlasia.
Wyjątki (dozwolony użytek czyjegoś zdjęcia)

Cytat: Wolno wykorzystać fragment lub pomniejsze zdjęcie w celach edukacyjnych, krytycznych lub w analizach, o ile podasz imię autora i źródło.

Pozdrawiam Wszystkich,
Beata-Bacia
Za tę wiadomość podziękował(a): Łatka, Nimfa, Perełka, ewakatarzyna, zwykły chłop, Babcia Ala, Bobka, jack90, surk, lusinda

Wątek powitalny 07 Lip 2026 07:54 #895636

• Łatka
  • Łatka's Avatar
  • Moderator
Witamy na Forum, Beato, cieszę się, że się zdecydowałaś uczestniczyć aktywnie.
Za tę wiadomość podziękował(a): Perełka, ewakatarzyna, Babcia Ala, lusinda, Borowska

Wątek powitalny 07 Lip 2026 12:18 #895645

• zwykły chłop
  • zwykły chłop's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 10994
Witaj Beatko, ja też mam działkę blisko Podlasia. A nawet na pograniczu, może jesteśmy sąsiadami :bye: . Moje strony to okolice Ciechanowca.
pozdrawiam Adam

SZACUNEK - to tylko odrobina wyrozumiałości i pamięci o drugiej osobie. To tak niewiele a tak wiele zmienia.
Ostatnio zmieniany: 07 Lip 2026 12:18 przez zwykły chłop.
Za tę wiadomość podziękował(a): ewakatarzyna, Babcia Ala, Bobka, lusinda, Borowska

Wątek powitalny 28 Lip 2026 23:33 #896352

• Borowska
  • Borowska's Avatar
  • Junior Boarder
Witajcie i dziękuję za miłe powitanie.
Witam Cię serdecznie zapewne Nie- Zwykły Chłopie, :) mieszkam w pobliżu Łomży. Kilka lat temu zwiedzaliśmy Muzeum Rolnictwa i po trasie jadąc do Siemiatycz, przejeżdżam przez Ciechanowiec.

W wyniku choroby ograniczyłam się do posiadania niewielkiej grupy zielonego.:flower2:
To co lubię - zakupy! Moja trzecia miłość hortensje bukietowe, po piwoniach i liliowcach :P

Tu pokazuję krzak bukietowej 'Bobo'.

DSC03661.jpg

Przyznam się szczerze, że długo przeglądałam tu na Oazie niektóre działy roślinne. Planuję w wątku ogrodowym pokazać kilka fotek z ogrodu zaś więcej poświęcić czasu na stworzenie opisów kilku moich pupili, których tu jeszcze nie ma.

to tak pokrótce o miłości do zielonego, póżno- pora spać.

Pozdrawiam zaglądających,
Beata- Bacia

Cytat: Wolno wykorzystać fragment lub pomniejsze zdjęcie w celach edukacyjnych, krytycznych lub w analizach, o ile podasz imię autora i źródło.

Pozdrawiam Wszystkich,
Beata-Bacia
Ostatnio zmieniany: 29 Lip 2026 13:23 przez Borowska.
Za tę wiadomość podziękował(a): Fafka, Łatka, ewakatarzyna, zwykły chłop, Bobka

Wątek powitalny 29 Lip 2026 10:24 #896361

• zwykły chłop
  • zwykły chłop's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 10994
:) No tak, sąsiadami nie jesteśmy, ale o ile dobrze pamiętam spod Łomży ktoś jest na forum.
pozdrawiam Adam

SZACUNEK - to tylko odrobina wyrozumiałości i pamięci o drugiej osobie. To tak niewiele a tak wiele zmienia.
Za tę wiadomość podziękował(a): ewakatarzyna, Bobka, Borowska

Wątek powitalny 29 Lip 2026 13:31 #896366

• Borowska
  • Borowska's Avatar
  • Junior Boarder
zwykły chłop wrote:
:) No tak, sąsiadami nie jesteśmy, ale o ile dobrze pamiętam spod Łomży ktoś jest na forum.

Chcę napisać,że daleko nie mamy do siebie i spotkanie grupki można zaplanować w wolnym czasie, bo to tylko 1/4 kraju - nasz północny wschód.
Moderato Ania też ma emocjonalne związki rodzinne związane z miastem

Pozdrawiam Wszystkich,
Beata-Bacia
Za tę wiadomość podziękował(a): ewakatarzyna, zwykły chłop, Bobka

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Carmen, Betula
Wygenerowano w 0.688 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum