TEMAT: Lilia tygrysia Lilium lancifolium i jej mieszaniec Flore Pleno
Lilia tygrysia Lilium Lancifolium 15 Sty 2023 14:15 #820899
| 
 | 
| 
		Strefa 7a i 6a Pozdrawiam - Ania Podwójne życie i psy ogrodnika Rozszczepiona jaźń i psy ogrodnika Podróże z psami Łaciata włoszczyzna | 

Zielone okna z estimeble.pl
Lilia tygrysia Lilium Lancifolium i jej mieszaniec Flore Pleno 24 Sty 2023 21:04 #821803
| 
 | 
| 
		Robert	 | 
Lilia tygrysia Lilium Lancifolium i jej mieszaniec Flore Pleno 24 Sty 2023 21:22 #821808
| 
 | 
| 
		Strefa 7a i 6a Pozdrawiam - Ania Podwójne życie i psy ogrodnika Rozszczepiona jaźń i psy ogrodnika Podróże z psami Łaciata włoszczyzna | 
Lilia tygrysia Lilium Lancifolium i jej mieszaniec Flore Pleno 24 Sty 2023 21:32 #821810
| 
 | 
| 
		Robert	 | 
Lilia tygrysia Lilium Lancifolium i jej mieszaniec Flore Pleno 25 Sty 2023 09:13 #821838
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Marzena	 | 
Lilia tygrysia Lilium Lancifolium i jej mieszaniec Flore Pleno 25 Sty 2023 09:20 #821841
| 
 | 
| 
Lilia tygrysia Lilium Lancifolium i jej mieszaniec Flore Pleno 25 Sty 2023 09:24 #821842
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Marzena	 | 
Lilia tygrysia Lilium Lancifolium 21 Sty 2025 12:49 #869846
| 
 | 
| 

Zielone okna z estimeble.pl
				Moderatorzy: Łatka		
			 Forum Ogrodnicze Oaza
Forum Ogrodnicze Oaza 

. U mnie kwitnie różnie czyli marudzi, niektóre lilie posadzone kilka lat temu kwitną słabo. Może to wina odżywiania. Nie wiem tego do końca zobaczę co i jak i wyciągnę odpowiednie wnioski z tym sezonie. Posadziłem też na jesiennej wyprzedaży kilka sztuk. Oraz jej pierwotnej wersji w iście leśnej scenerii.
 . U mnie kwitnie różnie czyli marudzi, niektóre lilie posadzone kilka lat temu kwitną słabo. Może to wina odżywiania. Nie wiem tego do końca zobaczę co i jak i wyciągnę odpowiednie wnioski z tym sezonie. Posadziłem też na jesiennej wyprzedaży kilka sztuk. Oraz jej pierwotnej wersji w iście leśnej scenerii.	

).
 ).