TEMAT: Coś tam naskrobałam...

Coś tam naskrobałam... 19 Wrz 2023 14:24 #843211

• Mamma
  • Mamma's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 16786
Bogusiu :hearts:
Szkice też pięknie wygladąją oprawione i powieszone na ścianie. Może to zachęci męża do dalszego tworzenia.

A mnie dziś wzięło na malowanie, więc ...

IMG_20230919_1419347173.jpg
Marlena
“Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy.”
Za tę wiadomość podziękował(a): ewakatarzyna, renmanka, Bobka, JaKasiula

Zielone okna z estimeble.pl

Coś tam naskrobałam... 11 Cze 2024 22:43 #860040

• Mamma
  • Mamma's Avatar
  • Platinum Boarder
IMG_20240611_115916.jpg

IMG_20240611_160031_PORTRAIT.jpg

Witajcie :hearts:
Dawno mnie tu nie było, ale dziś był już czas (i konieczność) aby się odstresować i przy muzyce relaksacyjnej powstały aż dwa obrazy ;)
Marlena
“Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy.”
Ostatnio zmieniany: 11 Cze 2024 22:45 przez Mamma.
Za tę wiadomość podziękował(a): JaNina, ewakatarzyna, Bobka, JaKasiula, EwG

Coś tam naskrobałam... 12 Cze 2024 05:40 #860047

• Bobka
  • Bobka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 25478
Piękne Twoje Marlenko skrobanie. :)
:bravo:
Dużo malujesz ?
Mężuś zmarnował talent niestety .
Teraz dopiero coś zaczyna tworzyć ,późno jednak .
No cóż .
Czekamy na cd Twojego "skrobania " :)
Wszystko co byście chcieli żeby ludzie wam czynili ,sami też im czyńcie .
Motto na kolejny rok 2024
Zdjęcia objęte ochroną praw autorskich .
Na podstawie Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie pobieranie i udostępnianie tylko za zgodą autora .
Za tę wiadomość podziękował(a): Mamma, ewakatarzyna

Coś tam naskrobałam... 12 Cze 2024 06:25 #860052

• Mamma
  • Mamma's Avatar
  • Platinum Boarder
Bogusiu dziękuję :kiss3:
Niestety z braku czasu nie maluję dużo. Wszystko co naskrobię, to wrzucam na forum. Myślę, że na naukę nigdy nie jest za późno. Jeżeli tylko mężowi sprawia to przyjemność, to niech rozwija swój talent. Na szczęście talent nie wie, co to wiek ;) Sama mam nadzieję, że na emeryturze wreszcie będę miała czas na rozwój talentu. Mam cichą nadzieję, że wtedy zmądrzeję i nauczę się w końcu zarządzać czasem :whistle: No cóż, na razie los rzuca jeszcze więcej wyzwań :whistle:
Marlena
Ostatnio zmieniany: 12 Cze 2024 07:17 przez Mamma.
Za tę wiadomość podziękował(a): ewakatarzyna

Coś tam naskrobałam... 12 Cze 2024 09:01 #860076

• lusinda
  • lusinda's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 7048
Witaj Marleno.

Zajrzałam do twojej artystycznej kuźni i jestem pod wrażeniem :bravo: :bravo: :bravo:

Pięknie malujesz i szkoda, że nie poświęcasz więcej czasu tej przyjemności, moglibyśmy cieszyć oczy kolejnymi pracami. Notoryczny brak czasu dotyczy większości z nas, nie czekaj do emerytury, rozwijaj swój talent i twórz.

Jeśli pozwolisz, będę tu zaglądać jak tylko naskrobiesz coś nowego :P
Pozdrawiam Ewa

"Tutaj z wyjątkową mocą zdaje się przemawiać błękit nieba, zieleń lasów i pól, srebro jezior i rzek. Tutaj śpiew ptaków brzmi szczególnie znajomo..."
św. Jan Paweł II
Za tę wiadomość podziękował(a): Mamma, ewakatarzyna

Coś tam naskrobałam... 12 Cze 2024 09:26 #860080

• Mamma
  • Mamma's Avatar
  • Platinum Boarder
Witaj Ewuniu :kiss3:
Dziękuję i zapraszam serdecznie :flower2: Jak już kiedyś uda mi się coś zmalować, to obiecuje sobie, że już będę to robiła regularnie, ale niestety nie mogę się skupić jak zaległości rosną :whistle: A to nie takie proste, bo niestety oddać się temu trzeba w całości. Sztuka (jeżeli można tak nazwać moje skrobanie :whistle: ) jest pazerna (gorzej niż facet ;) ) i wymaga poświęcenia siebie w całości. Trzeba jej oddać; ciało i umysłu. Ona wyciągnie z człowieka wszystko, co tylko się da. I albo się człowiek odda w całości i niech zrobi wszystko, co tylko chce..., albo nici z tego będą. Te dwa obrazy malowałam bez przerwy 9 godzin w pełnym skupieniu, rzucając je już kilka razy :jeez:
Efekt...nigdy nie jestem zadowolona :devil1:
Marlena
Ostatnio zmieniany: 12 Cze 2024 09:41 przez Mamma.
Za tę wiadomość podziękował(a): ewakatarzyna

Coś tam naskrobałam... 25 Cze 2024 18:11 #861103

• Jarek
  • Jarek's Avatar
  • Fresh Boarder
Piękne rzeczy, gratuluję talentu. Myślałaś nad wystawianiem swoich prac w galeriach internetowych? Myślę, że Twoje prace miałyby wzięcie :)

---
Z największą przyjemnością zapraszam Cię do zanurzenia się w twórczą atmosferę mojej codzienności.
Ostatnio zmieniany: 25 Cze 2024 20:47 przez JaNina. Powód: Usunęłam link reklamowy

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: pszczelarz5
Wygenerowano w 0.367 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum