kurjan O fajnie,Tatry jesienią też są przepiękne
Romciu Tak Fotki róż są aktualne.
Louise Odier też posadziłam jesienią zbudował już piękny krzaczek kwitnie z małą tylko przerwą prawie cały czas, nie wiem czy zawsze tak ma ?
Luise Odier- wczorajsze zdjęcie
Dangar-Danusiu Nic nie szkodzi,Jola też ładnie,, może pamelka Ci w głowie
Ja już i tak w trawniku w tym roku sadzę co raz.Na hortensje na jesień muszę zrobić większe obwódki , bo mi mąz za daleko wjeżdża i gałązki przy tym podłamuje.
Ale już wymyśliłam, posadzę tam gdzie rosną 3 hortensje liliowce w środek, a na boki żurawki .A tam gdzie jedna to w koło żurawki.
Góry są przepiękne toi fotki zawsze udane
Oj tak jesień nieubłaganie się zbliża,wieczory zimne, ranki też.Mam nadzieję ,że będzie piękna i długa złota polska , ciepeła jesień
Monika-Sz -MoniczkoGóry cudne są, szkoda,że tak daleko ode mnie to byłabym w nich częściej.częściej. Hee, hee kozica to ze mnie marna.
Lubię jak ogród tętni jakimiś kolorami i tak staram się ale dużo już z każdym dniem ich ubywa.
Moją hortensję Bobo kupiłam posadziłam w ubiegłym roku pod koniec lata,może tak jak teraz a może później .W tym roku ładnie się rozrosła.Ale nie jest wysoka.Ja swoją posadziłam
z przodu rabaty z żurawkami.Myślę,że tam będzie jej dobrze,a z czasem niektórym żurawkom da deko cienia.
Specjalnie dla Ciebie
Hortensja Bobo nie wiedziałam,że tak się przebarwia z różowym nalotem ;:333
Lawenda Anouk ciągle kwitnie
nachyłki 2
przycieta szałwia omszona "Ostfriesland" po kwitnieniu zakwitła powtórnie
i tegoroczny wiosenny zakup - Hortensja Magical Fire, pierwsze kwiaty i ma duże kwiatki i duże wiechy już mi się podoba ;:167
obok jej kwitków położyłam kwiatuszek BoBo widać jaki mały jest