Kondzio - warzywka to od kilku lat konik taty, a że jest trochę pedantem - to i warzywka często pedantyczne
Krzysia - przyznaję się, że nie miałem jakoś ostatnio weny na fora (trochę nieprzyjemności z drugim forum i jakoś mi się ogólnie odechciało...). Bynajmniej postaram się częściej udzielać
hanya - miło mi, że obejrzałaś odcinek
Cieniste zakątki to mój konik, gdyż dalej zdecydowana większość ludzi uważa iż są trudne i niezagospodarowywalne - a ja lubię wyzwania...
ulakonie - dzięki
Gosiu - ach, no kociokwik lekki był
Ale bardzo miło mi było Cię u siebie gościć, mam nadzieję że nie ostatni raz
vita - hehe czy ja aż taki swobodny? Na początku trochę spinka była, ale w sumie ekipa "Mai" jest tak sympatyczna, że chyba nie da się nimi zbytnio zestresować
Poll - dzięki
Geniu - dzięki, miło mi że obejrzałaś
asia2 - aż tak cudownie to nie jest hehe jeszcze masa roboty przede mną
Bozi - szefowa trzyma się dobrze hehe kto inny ma tak sympatyczny, plastyczny głos do opowiadania o roślinach?
katik - mam nadzieję, że się nie rozczarowałaś - trochę paproci pokazali, byli nimi oczarowani
Bożka - dzięki
tak, widzimy się na zlocie
Martuś - już nie przesadzajmy hehe ogrzać, w tą zamieć
Romku - dzięki, miło mi że też obejrzałeś
Pawle - przyznaję, że niezbyt często to oglądam sam - zraziłem się kiedyś, jak mieli serię nowobogackich ogrodów z podgrzewanymi ścieżkami itp haha
Iwuś - musisz kiedyś wpaść i na żywo ocenić, koniecznie!
elsi - i liliowce się tam przewinęły, jedliśmy komentując smaki poszczególnych odmian
Ale materiału to oni nakręcili na 5 odcinków i coś musieli wybrać
Tomku - tak, jak pisałem, materiału było bardzo dużo - bo wiele roślin i rozwiązań ich interesowała. Dlatego też tak to wygląda, że skaczemy po tematach
Dala - dzięki
w sumie sam też lubię takie ogrody, które ktoś naprawdę tworzy sam
A co do genów, to w sumie chyba nie po tych dziadkach, tylko tych z drugiej strony hehe
piotrek_ns - dzięki
Alina-277 - zawsze inaczej wygląda to okiem kamery, można porobić szersze ujęcia itp
Ale ogólnie jestem zadowolony ze sposobu w jaki to zmontowali
Keetee - dzięki
A zeszłoroczny warzywnik był całkiem udany