TEMAT: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;)

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 04 Wrz 2012 01:30 #66604

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 309
A ja sama na otomanie, jak ta nimfa zalegam i gdzie tu jest sprawiedliwość ja się grzecznie pytam ha?! Skaranie boskie i jeszcze mam wirusa najprawdopodobniej :woohoo: Rady przeczytałam,wprowadzę w życie jutro :angry: Zapomniałabym za tą lokomotywę mam coś dla Ciebie :club2: Pol kochanie będę za Tobą tęsknić,do jutra :P :funnyface:
Spełnione marzenia Marzenki part 2 ]
kto nie ryzykuje,ten .... nie wącha :-D

Zielone okna z estimeble.pl

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 04 Wrz 2012 09:53 #66648

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2383
marzenaF wrote:
A ja sama na otomanie, jak ta nimfa zalegam i gdzie tu jest sprawiedliwość ja się grzecznie pytam ha?!
Są takie portale .... że i wirus nie przeszkodzi :rotfl1:
Zdrówka jednak życzę :hug:
Piękne te Twoje zdjęcia, jaki to format, że są takie duże :think:

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 04 Wrz 2012 12:38 #66681

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Joluś no cóż portali jest multum tylko skąd tu na nie czasu nastarczyć ;) :silly: Zdrowiem to się cieszę dobrym ,ale dziękuję od przybytku głowa nie boli :happy4: :rotfl1: Wirusa owszem ma ,ale moja hosta najprawdopodobniej i tak się o nią martwiłam ;)
Teraz najważniejsze,pytasz mnie co i jak a ja głupią minę mam :silly: :whistle: No do najgorszego gamonia technicznego trafiłaś o poradę :happy4: Wiem tylko tyle Dorotka- Dodad kazała mi ściągnąć picassa,założyć konto i przez to wstawiać zdjęcia ,od tej pory są piękne i wyraziste! Cierpliwością musiała sie przy mnie wykazać iście anielską :unsure: Udało się jednak ,nawet Pol się w to włączyła.. bo ja tak łatwo na mądrzejszą nie dawałam się przerobić :rotfl1: ! Zdjecia robię w najwyższej rozdzielczości,próbuje coś tam ręcznie ustawiać,ale czytaj j.w. technika to nie moja domena :jeez: Tryb chyba panoramiczny mam ustawiony ,może to dlatego są większe hm.... ;)

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 04 Wrz 2012 12:49 #66683

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2383
marzenaF wrote:
A ja sama na otomanie, jak ta nimfa zalegam ... i jeszcze mam wirusa najprawdopodobniej :woohoo:
Grunt to czytanie ze zrozumieniem :rotfl1:
Myślałam, że wirus Cię dopadł jakiś, teraz nie trudno :lol:
Co by tam od strony technicznej nie było :silly: fotki piękne się udają :bravo:

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 04 Wrz 2012 13:01 #66688

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
:happy4: no dokładnie bo my się tak z Pol przekomarzamy w dwóch wątkach i jak tu zrozumieć :supr: Ona mi tu z randkami wyjeżdża ,a ja sama to przeżywałam :happy4: :rotfl1:

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 04 Wrz 2012 16:35 #66732

• Pani Bestia
  • Pani Bestia's Avatar
  • Gold Boarder
  • Ekspert niezależny
  • Otrzymane dziękuję: 49
Marzenko, dalijki z nasionek? Ładniutkie.
" Na początku był Smok..."

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 04 Wrz 2012 20:07 #66755

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Tak z nasionek tylko straszliwie porosły ,miały być miniaturowe. Co nie zmienia faktu ,że i mnie się podobają nawet takie przerośnięte :lol:

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 04 Wrz 2012 20:47 #66764

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2684
Co by o daliach nie mówić...to są kolorowe! :P
Marzenka, jeśli ustawiasz ostrość manualnie i zdjęcia wychodzą ostre, to znaczy, że dobrze jest i z oczami! Zdrowe! :lol: U mnie z tym bywa różnie... ;)
Zdumiewa mnie, jak można takie dale z siewu uzyskać... Że z takiego nasionka taki potwór wyrasta! ;)

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 04 Wrz 2012 23:13 #66838

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Martusiu no bo te dalie wzięły przykład ze mnie ,jaka właścicielka takie dalie :rotfl1:
No z tym ostrym mniej lub bardziej to ja też mam pewien kłopot... Wrodzona wada wzroku ,ale co tam niech inni myślą ,że artysta chciał pokazać jakąś głębię :happy4:

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 04 Wrz 2012 23:39 #66849

• dawidbanan
  • dawidbanan's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 388
Zdjęcia dalii i cynii proszę do wąteczków bazowych przekierować :happy-old:
Jak masz inne jednoroczne to też ;)

Boskieee te dalie masz :woohoo:
Załapię się na kilka nasion? :oops:
Ostatnio zmieniany: 04 Wrz 2012 23:39 przez dawidbanan.

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 05 Wrz 2012 00:18 #66865

• Poll
  • Poll's Avatar
Marzuś :kiss3: co ty tak cicho siedzisz? :supr3: Te pomidory jeszcze po rosyjsku kisisz? :wink4:

Faceci przystojni :whistle: u Cię piszą, boś wspomniała, że samotna polegujesz na sofie a Ty milczysz ...Panie Pułkowniku? :happy3:
Ostatnio zmieniany: 05 Wrz 2012 00:39 przez Poll.

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 05 Wrz 2012 01:49 #66876

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Tomaszek :club2: to na powitanie huncwocie ,no te dalie to ponoć można przechowywać ,z tym że karpki są raczej mikroskopijne,wiem sprawdziłam bo jedną wyrwałam musiała ustąpić miejsca hoście ,więc chyba będę miała przynajmniej u niektórych wybaczone :think: Ponoć wysychają bardzo szybko ,ze względu na ten rozmiar cóż spróbować można ,a wcześniej zebrać nasiona trza będzie :)
Jeszcze jedno to Ty Tomaszu,wraz z koleżanką Pol nie wybieracie chwastów po ciemku? No błąd,ucz się od miszcza :happy4: Ja wszystko lubię robić nocą ;)
Dawid może juz nie dzisiaj,te przekierowywanie ...jest już ciemno ♪ ♫ :whistle: O nasiona proszę się przypomnieć wyślę na bank :)
Pol jak przeczytałaś tam wszystko juz zrobiłam,pomidory się kiszą jestem ciekawa jak mi wyjdą ,to mój pierwszy raz taki dziewiczy :oops: Więc wszystko się może zdarzyć ♪ ♫ :dance:

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 05 Wrz 2012 02:13 #66877

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Artysta już nic nie mówi zmęczony jest :jeez: Artysta pokazuje ;)

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 05 Wrz 2012 07:09 #66881

• dodad
  • dodad's Avatar
  • Platinum Boarder
  • strefa klimatyczna 6a
  • Otrzymane dziękuję: 2560
Laska, jakie ty piękne te widoczki pokazujesz :eek3: Ech kolorowo, kolorowo.
Nawadnianie masz na działce? To już wiadomo dlaczego tak wszystko kwitnie. U mnie biedaki całe lato walczyły z suszą :oops:
Nasionka takie białej dalii to i ja poproszę a co posieje sobie (jak dasz instrukcję :rotfl1: ) może mi cos urosnie.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam :)
ogrodowo 2016'***
U Doroty 2015'***2014***

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 05 Wrz 2012 08:00 #66884

• piku
  • piku's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 5027
dodad wrote:
Nasionka takie białej dalii to i ja poproszę a co posieje sobie (jak dasz instrukcję :rotfl1: ) może mi cos urosnie.

Nasiona dalii nie powtarzają cech rośliny matecznej, możesz mieć niespodziankę Dorotko :wink4:

Opss :oops: , przepraszam najpierw powinnam przywitać się z gospodynią tego pięknego ogrodu :thanks: . Podczytuję tu i podglądam sobie czasem i poczułam się już jak bywalec :huh: . Witam Cię więc Marzenko :bye: i gratuluję tak wypielęgnowanego ogrodu :)
pozdrawiam - Wiesia :bye:

"Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak rośliny, pozbawieni miłości więdną."

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 07 Wrz 2012 00:42 #67395

• Poll
  • Poll's Avatar
Gospodyni tego ogrodu, to chyba w sen zimowy już zapadła, albo wcina kiszone pomidory. :club2:
Jadźka...! Jesteś gdzie? :supr3: Prosimy o piękne fotki pieknych kwiatków. :hug2:
Ostatnio zmieniany: 07 Wrz 2012 00:42 przez Poll.

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 07 Wrz 2012 01:20 #67401

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Pracowałaaaam proszę Polinki a tu nic współczucia tylko Jadźka i Jadźka :tongue2:
Nieważne, zajmę się teraz i innymi gośćmi witam pięknie u siebie i od razu się zestresowałam... Piku serdeńko no co Ty prawisz.... nie powtarzają?????? No miej litość kobieto ,a takie miałam plany kolorystyczne,smerfastyczne ,i znowu się zdziwić mam :unsure: Trudno są tak piękne ,że wiele jestem w stanie znieść :lol: :silly:
Dorotko tiaaaa nawadniam wąż w dłoń i się wiję pomiędzy grządkami :rotfl1:
Wszystkim chętnym ,którzy reflektują na dalie co nie powtarzają kolorów służę uprzejmie :P

Ostatnio zmieniany: 07 Wrz 2012 01:22 przez marzenaF.

Odp: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 07 Wrz 2012 08:24 #67413

• piku
  • piku's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 5027
marzenaF wrote:
Piku serdeńko no co Ty prawisz.... nie powtarzają?????? No miej litość kobieto ,a takie miałam plany kolorystyczne,smerfastyczne ,i znowu się zdziwić mam :unsure:

Jak chcesz zachować kolory które Ci się podobają to przechowaj bulwy, mimo że malutkie dadzą radę w torfie. A jak lubisz niespodzianki to z nasion możesz mieć ciekawostki :) Pyłek przenoszony przez owady daje różne mieszanki czasem bardzo udane :lol:
pozdrawiam - Wiesia :bye:

"Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak rośliny, pozbawieni miłości więdną."

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.515 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum