FRAGOLA, Witaj i bardzo dziękuję za odwiedziny
Dawid, Cześć!Moje sosny to zwykłe pospolite więc na pewno znajdziesz tanio. Przycinaj nowe przyrosty i Ci takie fajne kulki wyrosną.
Roma, Halinka, Agness, Mireczka, witam was bardzo, bardzo mocno. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że pomimo zablokowania nam naszego dotychczasowego domu potrafiliśmy się zjednoczyć i spotkać tutaj. Nawet jak FO otworzą i sporo z nas tam wróci to ja nadal tutaj będę się udzielał. Zawsze to jakieś zabezpieczenie. Poza tym Hiacynta tyle wkłada w to serca i pracy. Ja jestem na kilku forach, ale wolę być na tym i na FO- trudno mi by było z niego zrezygnować.
Mag bardzo mi miło, że do mnie zajrzałaś. Na FO jest masa wątków więc trudno do wszystkich trafić
Ale ciesze się, że Ci się u mnie spodobało. Sosny zwykłe, pospolite, formowane. Obcinam wszystkie nowe przyrosty o 2/3 bardzo krótko. Dzięki temu są takie zwarte.
Darob66 Jak miło
tylu wspaniałych ludzi zagląda do mojej działki. Ja Twój ogród na FO bardzo często odwiedzałem... ale po cichu, jakoś nie wiedziałem co napisać, bo cisnęło się tylko słowo pięknie!
Olibabka, Genia, Aguniada, Katik, Kokolidek, Krysia, wielkie dzięki za tak liczne odwiedziny i wpisy! To jest piękne, że tyle nas tutaj się zgromadziło w tak szybkim tempie. Gdyby nie to miejsce to większość z nas była by smutna i nie miałaby co z sobą zrobić.
Dalu, rączniki od kilku dni siedzą w ziemi i jeszcze nic nie widać. W tamtym roku wzeszły mi wszystkie więc mam nadzieję, że teraz nie będzie gorzej.
Dodad witaj, super, że jesteś
tyle znajomych twarzy.
Mamuśka -Artam sosenek nie widziałaś?
mam ich z 10... a z iglastych to jeszcze świerki conica, pospolite, cyprysiki, thuie... szału ni ma .Na działce zawsze słucham radia i to głośno..sąsiedzi mają przerąbane. Może troszkę iglakowo się u mnie poprawi w tym roku. Ale nie mam miejsca na takie nasadzenia.
Wandziu, bez Ciebie to nie to samo! Musiałem Cię tutaj zaprosić. Super, że jesteś. Mamy okazję mimo zamknięcie się zgromadzić w takiej licznie - to piękne.
Agatka, Kattka, Ewa witajcie! super, że jesteście i dziękuję, że do mnie zajrzałyście.
Aleksandra. z FO mam tylko zgrane zdjęcia. Mam nadzieję, że wrócimy tam oczywiście nie zapominając o tym miejscu. Wątpię, by zamknęli całkowicie forum... to by była wielka strata i nie wiem jak bym sobie z nią poradził.
Romciu Witczak super, że jesteś. Zapraszałem samych moich ulubionych forumków, nie mogło Ciebie zabraknąć. Za jakiś czas się połapiesz co i jak.
Imprezownia jaka powstała ze starej przedwojennej szklarni. Wcześniej była zabudowana cała szybami a teraz to altanka letnia i mała szklarenka. Teraz już są położone płytki a "boki" będą zabudowane drewnianymi kratkami pokrytymi pnącymi, kwitnącymi roślinami