Dorotko już praca wre na całego
Mam kilka nowych wianuszków, które dziś skończyłam robić. Jutro cyknę fotki i pokażę , mam nadzieję, że będzie ładny dzień i znośne światło i wianuszki wyjdą realistycznie
Aguniu, tak prace wiosenne już powstają, luty minie błyskawicznie, a w marcu już wiosny można wypatrywać
Dziękuję za miłe słowa o wianuszkach
Robię zgodnie z gustem osoby dla której mają być. Wcześniej były te, które pokazałam całkowicie naturalne , a dziś robiłam krańcowo inne, z kwiatów z materiału. Jutro zrobię fotki i pokażę
Piórkowych na razie nie robiłam, ale pewnie i coś w tym stylu pojawi się
Z choróbsk już się wykaraskaliśmy na szczęście, dziękuję za troskę
Ja również bardzo pozdrawiam
Majeczko bardzo się cieszę, że podoba Ci się
Ze zdrówkiem już na szczęście ok, mam nadzieję, że u Was również, że i dorośli i dzieciaczki w pełni sił
U nas też wiosny na dworze już nie czuć, spadło troszkę śniegu i wiosenne klimaty zniknęły. Ale już za chwilę marzec i wiosna zbliża się wielkimi krokami
Aneczko dziękuję za takie cieplutkie słowa
Czasami mam opory przed pokazywaniem wianuszków, bo głupio mi, że teraz w zimowym okresie pokazuję tylko swoje prace. Ale nie mam nic innego do zaprezentowania. Ogródek śpi pod śniegową kołderką, powtórek z lata nie chcę zamieszczać, bo wszystko już pokazywałam na bieżąco. Pozostają jedynie do pokazania kwiaty w dekoracjach
Ciesze się bardzo, że chcecie je oglądać
A ptaszek pewnie niejeden sie pojawi
Jagódko bardzo dziękuję , ciesze się, że wianki podobają Ci się
Te prace to moja pasja i sprawiają mi naprawdę ogromną radość , miło mi jeśli ich widok sprawia przyjemność komuś jeszcze
Alinko na szczęście już wykaraskaliśmy się z choróbsk.... oby tak już pozostało. Dziękuję bardzo za pamięć
Ciesze się, że wianuszki podobają Ci się