TEMAT: Zapraszam do Hanutkowa

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 23 Paź 2012 21:41 #80436

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2383
Dereń taki czerwoniasaty :woohoo: czy różowiasty raczej :happy4:
A czy wiesz, że on jest bardzo podobny do mojej Baśki ;) choć ona nie ma tak intensywnych kolorów :unsure:
Temat został zablokowany.

Zielone okna z estimeble.pl

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 23 Paź 2012 21:52 #80442

• rispetto
  • rispetto's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1187
On bardziej żarówiasty, a nie różowiasty :rotfl1: To Lady Di :)

Czytam, że wybierasz się na koncert DM, więc z Hanutkowa especially for you :kiss3:

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 23 Paź 2012 21:55 #80447

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
WOW :woohoo: thanks :kiss3: nie wpadniesz aby ;)
Taki koncercik to gratka nie lada :lol:
Wiem, że Lady, widziałam jej wcześniejszą fotkę i już wówczas miałam pisać, że do Baśki podobna ;)
Teraz jednak jest od niej duuużo ładniejsza :lol:

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 23 Paź 2012 22:06 #80455

• rispetto
  • rispetto's Avatar
  • Platinum Boarder
No korci mnie ten koncert strasznie ;) Chyba dwa lata temu byłem na nich w Łodzi :P

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 23 Paź 2012 22:12 #80462

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
A ja nie :funnyface: Opowiedz please :thanks: słów kilka ;)
Czas mi się ruszyć na jakieś koncerty nareszcie :happy4:
Tylko jak zacznę to ... :rotfl1:
Ostatnio zmieniany: 23 Paź 2012 22:13 przez pamelka.

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 23 Paź 2012 22:24 #80467

• rispetto
  • rispetto's Avatar
  • Platinum Boarder
No właśnie - jak wpadłem ze trzy lata temu w taki koncertowy rytm to jeździłem z jednego na drugi :lol: Pearl Jam, U2, Limp Bizkit, Kaiser Chiefs, Skunk Anansie, Kasabian, Faith No More, Chris Cornell, Kings of Leon, Placebo, Sex Pistols, Prodigy i wiele innych :) W końcu nasłuchałem się wszystkiego co chciałem i teraz siedzę w domu :rotfl1: Żałuję tylko, że ostatnio Rammstein ominąłem gdy grali w Sopocie.
A koncert w Łodzi super :) Z tego co pamiętam to były dwa koncerty, dzień po dniu :)
Za tę wiadomość podziękował(a): pamelka

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 23 Paź 2012 23:11 #80494

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
No to powiem tak :think: Rammstein by ominęła :rotfl1: ale na wiele, na których byłeś bym się wybrała :woohoo: z wielką chęcią.
Właśnie wiem, że wystarczy jeden .... i sezon otwarty :blink:
Tylko .... w Trójmieście koncertów znacznie więcej niż w Lublinie :jeez:
Co tam będę pisać ... :cry3:

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 24 Paź 2012 15:06 #80610

• gorzata
  • gorzata's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Jeszcze w zielone gramy...
  • Otrzymane dziękuję: 1935
A ja na koncert Rammsteinów chętnie bym się wybrała... tylko nie wiem, czy odruchowo nie zaczęłabym sprzątać w trakcie :rotfl1:

Paweł... Ty miałeś w tym roku dalie? :think:
Pozdrawiam - Gosia

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 24 Paź 2012 16:37 #80625

• iwa27
  • iwa27's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 488
Piękne as te owocki trzmielinowe. Ja się jeszcze nigdy nie doczekałam. Na tej zwykłej płożącej trzmielinie chyba nie ma owocków? Choć z drugiej strony przecież kwiaty są :bad-idea: Przesadziłam w końcu trzmielinę oskrzydloną - rosła biedniutka ciasno między ognikiem, mahonia a kalina hordowiną. Teraz ma sporo miejsca, ale przebarwia się jakoś słabo, ledwo koralowo-zielona jest.

A co do koncertów to ja mogę się tylko pochwalić bytnością na Stingu, a z dawnych dawnych czasów na Kraftwerk - oba koncerty w Spodku katowickim

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 24 Paź 2012 20:27 #80684

• dkny
  • dkny's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 103
Paweł - jak sądzisz, można jeszcze wkopać do gruntu sosnę Joopi czy raczej przezimować ją w zacisznym miejscu, a na stałe wysadzić na wiosnę?

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 24 Paź 2012 20:47 #80696

• rispetto
  • rispetto's Avatar
  • Platinum Boarder
Jolu - powiem Ci, że po sopockim koncercie bardzo pozytywnie o Rammstein wypowiadały się osoby, których bym o to w ogóle nie posądzał :lol: Jeśli ze zbliżających się koncertów mógłbym Ci coś polecić to zdecydowanie Gossip :cool3: Dziś w Empiku widziałem bilety :) W Trójmieście bardzo długo była posucha, ale od kiedy zaczęto organizować Openera to zaczęło się dziać. Szkoda tylko, że w ostatnich dwóch latach drugi garnitur tu gra. No ale za to w Ergo Arenie coraz lepiej! No i J Lo była :rotfl1: Sporo jest też fajnych koncertów w klubach muzycznych :) Nic tylko do nas przyjechać. A! I Lady GaGa była :rotfl1:

Gosiu - jak ich słucham to mi od razu zaczyna brakować wiertarki udarowej w ręku :rotfl1: A tak w ogóle to powinni wszystko śpiewać po niemiecku!
Dalie? U mnie??? Eeee :rotfl1:

Iwa - ciekawe, że z tych owocków jeszcze nigdy nic nie wykiełkowało. Może nasionka trzeba jakoś specjalnie potraktować? Faktycznie, że na takiej krzaczastej jeszcze nie miałem owoców. Ciekawe :idea1: Z trzmieliną oskrzydloną miałem raczej kiepskie doświadczenie. Albo przemarzła, albo nie zdążyła się przebarwić przed zrzuceniem liści. W końcu wylądowała na kompoście.

Aneto - sadź spokojnie :) Przynajmniej dopóki ziemia nie zamarznie :) W gruncie na pewno lepiej przezimuje, niż w doniczce.

A teraz trzymamy kciuki za Borussię Dortmund!

Ostatnio zmieniany: 24 Paź 2012 20:50 przez rispetto.

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 24 Paź 2012 20:54 #80700

• gorzata
  • gorzata's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Jeszcze w zielone gramy...
  • Otrzymane dziękuję: 1935
Pytałam o dalie, bo zdjęcie cannowych wykopków u Joli natychmiast skojarzyło mi się z Twoimi daliami... niegdysiejszymi ;) nocującymi pod gołym niebem...
Z braku Rammsteina (Śląsk nie celuje w organizacji porządnych koncertów :unsure: ) mam w planach Katie Melua w przyszłym miesiącu :silly:
Prawie to samo, czyż nie? Tylko wiertarka... raczej dentystyczna wystarczy :rotfl1:
Pozdrawiam - Gosia

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 24 Paź 2012 20:57 #80703

• magdala
  • magdala's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1071
Co do koncertów trójmiejskich to żałuję , bo właśnie przegapiłam (biletów już nie ma)
koncert "Michael Jackson symfonicznie " w Filharmonii Gdańskiej,będzie w tą niedzielę.

Myślę ,że może być fajnie :)

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 24 Paź 2012 21:38 #80728

• dkny
  • dkny's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 103
OK,dzięki, tak zrobię. Już przecież można się pozbyć mieczyków z rabaty, więc zrobi się miejsce dla sosenki :)

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 24 Paź 2012 23:04 #80787

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
BVB ... ile tam bramek padło :think: No, ale Robert się popisał :bravo: żeby tak jeszcze w naszej reprezentacji :funnyface:
O koncercie J Lo to raczej niezbyt pochlebne opinie czytałam, choć lubię czasem posłuchać tej Pani ;)
Za to na drugą wspomniana patrzeć nie mogę :rotfl1: że o słuchaniu nie wspomnę.
Openery to teraz chyba w odwrocie teraz :think: zimnawo się robi :blink:

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 08:07 #80826

• rispetto
  • rispetto's Avatar
  • Platinum Boarder
Gosiu - dalie wyglądają pięknie, ale zdecydowanie wolę oglądać je w innych ogrodach. Jak da mnie to za dużo z nimi roboty. A poza tym serce mi się krajało jak tak nocowały pod gołym niebem :rotfl1: Katie Melua? Lubię :)

Magdo - z panów MJ zdecydowanie bardziej wolę Michale Jordana :lol: Jakoś nie przypadają mi do gustu próby łączenia muzyki 'rozrywkowej' z poważną. Od razu przychodzi mi na myśl Metallica ;) Jak już artysta lub zespół nie ma nic do zaoferowania to nagrywa z orkiestrą symfoniczną (ze szkodą dla tej orkiestry) :P W naszym kraju może to też przybrać postać duetu z Krzysztofem Krawczykiem :rotfl1:

Aneto - ciekawe co zrobisz z mieczykami na wiosnę :lol: Gdy w ten sam sposób zasiedliłem u siebie rabatkę to mieczyki poszły do innych ogrodów :lol:

Jolu - I Robert się popisał i Łukasz szalał, ale w niemieckich mediach oczywiście o tym cisza i bohaterem jest strzelec drugiej bramki. No ale do tego można już się przyzwyczaić :crazy:
J Lo przyniosła miastu straty finansowe :( Jak czytam to wszystkie stadiony Euro jadą na minusie. Nie wiem, czy mi ktoś uwierzy, ale w zyciu nie słyszałem żadnej piosenki Lady Gagi :blink: Chyba się starzeję :lol: Pewnie też dlatego ominąłem też ostatnie dwa Openery, bo nie znalazłem tam dla siebie nic ciekawego :P

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 08:16 #80827

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
rispetto wrote:
... ale w zyciu nie słyszałem żadnej piosenki Lady Gagi :blink:

No to posłuchaj :happy3: tego nie słyszałeś :funnyface:

A tak wracając do tematu artystów :think: nadmierne wymagania ponoszą za sobą nadmierne koszty.
W głowach się ludziskom przewraca :blink:
Popularnośc spada, a koncerty z playbacku nie cieszą się popularnością :dazed:
Podobnie, jak z reklamami korygowanymi programami graficznymi, studyjne efekty nagrywania utworów nie dadzą się na koncercie powtórzyć :rotfl1: Tak komercyjna oszukiwanka :crazy:
... że o kosztach utrzymania i obsługi wielkich Euro stadionów nie wspomnę :jeez:
Ostatnio zmieniany: 25 Paź 2012 08:22 przez pamelka.

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 09:13 #80836

• rispetto
  • rispetto's Avatar
  • Platinum Boarder
No i tu dochodzimy do tego, o czym było w wątku Gosi - dobra jakość sprzeda się sama bez żadnego pompowania i retuszu. Wczorajszy mecz oglądał komplet widzów (prawie 66.000), którzy nie potrzebowali reklamy, żeby kupić bilet. A gdy przyjedzie do Gdańska taka latynoska (jakby nie patrzeć to już nieco przebrzmiała) gwiazdeczka żądająca mnóstwa kasy za swój występ, a stadion zapełnia się w połowie pomimo gigantycznej promocji to jest jak jest :P
Tak na marginesie to średnia ilość widzów na meczach C.F. Barcelona to ponad 80.000 :eek3:

P.S. Nie odważę się kliknąć przycisku 'Play' :rotfl1:

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.516 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum