TEMAT: Zapraszam do Hanutkowa

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 09:50 #80847

• gorzata
  • gorzata's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Jeszcze w zielone gramy...
  • Otrzymane dziękuję: 1935
Zawsze Paweł może uciec do mnie :funnyface: ... dziś już żadnych kontrowersyjnych tematów ;)
Pozdrawiam - Gosia
Temat został zablokowany.

Zielone okna z estimeble.pl

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 10:58 #80869

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2383
gorzata wrote:
dziś już żadnych kontrowersyjnych tematów ;)
To się jeszcze okaże :happy3:

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 11:07 #80873

• gorzata
  • gorzata's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Jeszcze w zielone gramy...
  • Otrzymane dziękuję: 1935
No patrzcie... już mi nawet w cudzych wątkach grożą :blink:
Dobrze... uzupełnię... jak dotąd :funnyface: żadnych kontrowersyjnych tematów! :P
Pozdrawiam - Gosia

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 17:05 #80953

• magdala
  • magdala's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1071
rispetto wrote:
Jak już artysta lub zespół nie ma nic do zaoferowania to nagrywa z orkiestrą symfoniczną (ze szkodą dla tej orkiestry)

Paweł :bye: ...no, Michael na pewno nie ma już nic do zaoferowania ,biedak ;)
Przynajmniej osobiście :P

Ja jednak wysłuchałabym tego koncertu - muzyka Jacksona nie jest tak wyrazista jak Metallica ,
więc może i zgrzyt mniejszy.

Co do Lady Gagi -odważ się ! Przyciśnij guzik :happy4:
Kiedy poszłam dwa lata temu do pracy i zostałam "zaatakowana" przez RMF Max :sick: ,
myślałam ,że umrę ! Ja, wychowana całe życie na "Trójce".

Wtedy poznałam "Poker Face "i inne "przeboje". Nawet moje dzieci tego nie znały.

Koszmarne radio -jednak nie przyciskaj :silly:

Jesień źle wpływa na wybór tematów - podrzucajcie,proszę weselsze ,bo stało się nieco"marudliwie" :rotfl1:
Ostatnio zmieniany: 25 Paź 2012 17:06 przez magdala.

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 17:40 #80968

• Roma
  • Roma's Avatar
Pawle- jeśli nadal pozostaniesz taki tolerancyjny to zaraz z ogrodowego zrobi Ci się wątek muzyczny :devil1: :rotfl1: :rotfl1:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 19:30 #81000

• rispetto
  • rispetto's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1187
Jolu - oglądając JLo to chociaż oczy można nacieszyć :) Od strony muzycznej zatrzymałem się w jej przypadku na tym :lol:

Od razu widać, że zaczyna się ogrodniczy sezon ogórkowy :lol:
Przeszedłem się dzisiaj po ogrodzie i poza zgrabieniem liści i wkopaniem pułapki na kreta nic ciekawego nie zaobserwowałem, więc muzyka jest jak najbardziej dobrym ersatzem :)

Gosiu - wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :lol: Mogę siedzieć w spodniach dresowych i nie ma 'fopa' :lol: Do tego pisząc z Wami mogę spokojnie przeżuwać kolację i również nie ma 'fopa', bo nie widzicie, że rozmawiając mam pełną buzię :lol:
A tak przy okazji - prawdziwy informatyk w przypadku absolutnego braku żywności wyżyje spokojnie minimum rok żywiąc się okruszkami z klawiatury :lol:

Magdo - akurat ten MJ nie ma wpływu co robią z jego muzyką. No chyba, że nadal żyje tak samo jak Elvis :lol: O nie! Nie wcisnę tego guzika! :rotfl1:
RMF MAX zdarza mi się słuchać :oops: Na swoje usprawiedliwienie dodam, że tylko i wyłącznie jak skądś wracam w środku nocy to zdarza się słyszeć tam zupełnie inną muzykę, niż w ciągu dnia. Lata świetlne temu jeździłem na Street Parade i tamta muzyka do dzisiaj wzbudza moją sympatię. No i właśnie takie 'klimaty' można tam czasami załapać :) Dobrze, że teraz razem z kolegami z pracy mamy ten sam gust muzyczny i w związku z tym w ogóle radia nie słuchamy :lol:
Muzyka to 'niewesoły' temat? :eek3: Może coś w tym jest, bo ostatnio wyczytałem, że po muzykę sięgamy znacznie częściej w chwilach złego nastroju. Prawda?

Roma - wątek, jak wątek, ale jaka śmietanka krytyków muzycznych się zebrała :)
Ostatnio zmieniany: 25 Paź 2012 19:30 przez rispetto.

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 19:36 #81006

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
No właśnie i my kobiety możemy także oczy nacieszyć :silly: i pobujać w rytm muzy :dance:
No ale dość o tym.
Ja muszę się pochwalić, że dokonałam dzisiaj golenia różyczek z pozostałych pąków, już czuję ten zapach w domu kiedy rozkwitną :lol:
Nie wkopałam za to cebul, bo .... zimno :angry: Nie zrobiłam zdjęć, .... bo zimno :sick:
I taka refleksja mnie naszła :think: jak teraz zimno, to jak będę kopcowała i okręcała agro :jeez:

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 19:40 #81009

• r-xxta
  • r-xxta's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2600
Ja już już jakiś czas temu przerzuciłam się na RMF Classic :whistle: , przynajmniej myśleć nie przeszkadza :happy3:
A z racji posiadania małoletniej córki jestem niestety skazana na słuchanie czasami tych pań powyżej ;) .
Choć uczciwie muszę dodać, że na JLo lubię patrzeć :happy: . "Selenę" obejrzałam ze cztery razy :crazy:

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 20:36 #81028

• magdala
  • magdala's Avatar
  • Platinum Boarder
Ja też lubię Jennifer L. Ładna kobieta i taka prawdziwa.

A w porównaniu ze śpiewakami z "mojego" pracowego radia (np. "cudowny " Michel Telo ,bleeeee....)-
Jennifer lopez to ...klasyka! :rotfl1:

Paweł -no ,sezon ogórkowy ,więc nie opędzisz się teraz od nas ,jak tylko rzucisz jakiś luźny temacik :P
Ostatnio zmieniany: 25 Paź 2012 20:36 przez magdala.

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 20:36 #81029

• Sylweste
  • Sylweste's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 93
Widzę,że tematyka forum zaczyna przechodzić w Listę przebojów :happy4:
Mój ogród na blogu
Ogród igłą utkany
Serdecznie pozdrawiam
Sylwek

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 21:05 #81040

• rispetto
  • rispetto's Avatar
  • Platinum Boarder
Jolu - róże to już u nas dawno przycięte, a dzisiaj dodatkowo zebraliśmy ostatnie jabłka i gruszki. Te drugie mamy po prosty FENOMENALNE. Nie są zbyt duże, ale w smaku są obłędne.
No i jeszcze jedna refleksja - drzewa już prawie bez liści :( Tylko na dębach zostały.

Marto - Classic namiętnie słuchałem jak pracowałem w innym miejscu i o poranku stałem w gigantycznym korku. Bardzo się w wtedy uspokajałem :lol: Teraz jadę niemal bez zatrzymywania się, więc tylko Eska Rock :cool3: "Selena"? Jak taki film leci w telewizji to mam czas dla siebie :lol:

Magdo - pierwsze słyszę o takim wykonawcy i tak sobie myślę, że to chyba dobrze :lol: Zacząłem szukać tych starych piosenek z czasów Street Parade i znalazłem 'hymn' jednej z pierwszych :woohoo:

i jeszcze to :woohoo:

Sylwek - no bo na iglakową listę przebojów to tylko zapaleńcy głosują :lol:
Ostatnio zmieniany: 25 Paź 2012 21:14 przez rispetto.

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 21:16 #81053

• magdala
  • magdala's Avatar
  • Platinum Boarder
rispetto wrote:
Magdo - pierwsze słyszę o takim wykonawcy i tak sobie myślę, że to chyba dobrze :lol:
Myślę ,że naprawdę masz szczęście! :rotfl1: :rotfl1:
Ja też nie usłyszałabym tego w swoim "naturalnym środowisku", ale cóż...człowiek
nie może cały czas być "pod kloszem" ;)

W związku z pogróżkami o nadchodzącej zimie, byłoby świetnie ,gdybyś w odpowiednim terminie rzucił hasło
do kopcowania róż , bo ja nie robiłam tego za bardzo na mojej poprzedniej działce i nie bardzo
się na tym znam... :blink:
Nie wiem ,kiedy jest ten moment ,że rośliny muszą mieć okrycia.

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 21:25 #81057

• rispetto
  • rispetto's Avatar
  • Platinum Boarder
Do tej pory robiłem tak, że jak już je obciąłem to za chwilę je kopcowałem. Teraz obciąłem je wcześniej, ale myślę, że w któryś kolejny weekend zabiorę się za swoje :)
A co do muzyki, to żadnej piosenki (?) Justina Biebera też nie słyszałem :lol:

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 25 Paź 2012 21:29 #81060

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2684
Aż kilka stron musiałam się cofnąć, by się upewnić, że nie jestem w wątku "Muzyka, co w głośnikach" :silly:
Kulki zobaczyłam, znaczy jeszcze na tyle nie tracę orientacji....
Uwaga o informatyku bardzo mi się spodobała! :rotfl1:
Paweł, zima jakoś od morza ma iść w tym roku, rób wszystko by ją zatrzymać i nie puścić dalej! :lol:

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 26 Paź 2012 19:28 #81286

• iwa27
  • iwa27's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 488
Informatykiem nie jestem, a na śniadanie kruszek by się nazbierało :rotfl1:

Kurcze nie mówcie o kopczykowaniu róz, moje jeszcze w zielonych listkach i całe w pąkach :( mam je powycinać :flower1: tak mi szkoda. Cały czas straszą zimnem i śniegiem, a może u mnie góry zatrzymają najazd zimy ;)

Muzycznie to jestem monotematyczna - u mnie w aucie leci głównie Sting albo czasami Zakopower

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 26 Paź 2012 23:17 #81406

• rispetto
  • rispetto's Avatar
  • Platinum Boarder
Marto - zima chyba chwilowo nas wyminęła, bo choć dzisiaj miałem lód na szybie w samochodzie to teraz poza deszczem żadnych anomalii nie ma. W nocy może spadnie poniżej zera, ale nieznacznie :) Jak patrzyłem na prognozę to zima gdzieś bokiem przemknęła i leci na południe ;)

Iwa - z różami być może się pospieszyłem, a to dlatego, że musiałem je wszystkie wykopać. Wykorzystałem więc okazję, żeby je przyciąć. Teraz nie mają ani kwiatków, ani listków, więc myślę, że można je spokojnie obsypać.

Dobrze, że sezon ogrodniczy się kończy, bo strach już po szkółkach chodzić ;)

2012-06-2712.04.13_resize_wm.jpg

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 27 Paź 2012 09:48 #81468

• Sylweste
  • Sylweste's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 93
Paweł, co to faktycznie było ? :D ułańska fantazja sprzedających faktycznie czasem rozkłada na łopatki ;)
Mój ogród na blogu
Ogród igłą utkany
Serdecznie pozdrawiam
Sylwek

Odp: Zapraszam do Hanutkowa 27 Paź 2012 10:21 #81484

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
Picea abies Virgata ... Picea abies Cranstonii :whistle: ale skąd znów dusiciel :rotfl1:
Ta zima od Ciebie przyszła do nas :angry: rano z 10 cm śniegu leżało, a teraz się topi,bo temperaturo powyżej 0 nieznacznie ;)

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.570 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum