| 
 | 
TEMAT: Mech na trawniku
Mech na trawniku 09 Gru 2021 23:00 #784873
| 
 | 
| 
		Alicja Ogród przy chałupie 10 km od polsko-czeskiego Cieszyna | 

Zielone okna z estimeble.pl
Mech na trawniku 09 Gru 2021 23:18 #784875
| 
 | 
| 
		Strefa 7a i 6a Pozdrawiam - Ania Podwójne życie i psy ogrodnika Rozszczepiona jaźń i psy ogrodnika Podróże z psami Łaciata włoszczyzna | 
Mech na trawniku 09 Gru 2021 23:43 #784876
| 
 | 
| 
		Alicja Ogród przy chałupie 10 km od polsko-czeskiego Cieszyna | 
Mech na trawniku 10 Gru 2021 08:04 #784881
| 
 | 
| 
		Strefa 7a i 6a Pozdrawiam - Ania Podwójne życie i psy ogrodnika Rozszczepiona jaźń i psy ogrodnika Podróże z psami Łaciata włoszczyzna | 
Mech na trawniku 10 Gru 2021 12:12 #784900
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Ela	 | 
Mech na trawniku 10 Gru 2021 14:08 #784906
| 
 | 
| 

Zielone okna z estimeble.pl
| 
 | 
 Forum Ogrodnicze Oaza
Forum Ogrodnicze Oaza 

, bo zaraz mnie tu
 , bo zaraz mnie tu   

, z trawnikiem kupa roboty, wolałabym już chyba łąkę kwietną zasiać. Założenie łąki pracochłonne, ale kosi się przynajmniej tylko raz w roku i z pewnością łąka bardziej pasowałaby u mnie do otoczenia, bo trawnik wśród pól uprawnych, łąk pastewnych i nieużytków, to jak pięść do oka.
 , z trawnikiem kupa roboty, wolałabym już chyba łąkę kwietną zasiać. Założenie łąki pracochłonne, ale kosi się przynajmniej tylko raz w roku i z pewnością łąka bardziej pasowałaby u mnie do otoczenia, bo trawnik wśród pól uprawnych, łąk pastewnych i nieużytków, to jak pięść do oka.	 ) się zdaje szmat ziemi, w tym znakomita większość w stanie półdzikim; kiedyś koszone (ręcznie) raz w roku, teraz już nawet nie to, "tymi ręcyma" wyrywam co bardziej agresywne chwasty przy młodych rododendronach - i tyle.
 ) się zdaje szmat ziemi, w tym znakomita większość w stanie półdzikim; kiedyś koszone (ręcznie) raz w roku, teraz już nawet nie to, "tymi ręcyma" wyrywam co bardziej agresywne chwasty przy młodych rododendronach - i tyle.
 a nawet i mech.
 a nawet i mech.
 Obwodnicą to nie jest długa droga z północnej strony na południową. Zjazd Oporów.
 Obwodnicą to nie jest długa droga z północnej strony na południową. Zjazd Oporów.