Kasia1972 U mnie za oknem paskudna pogoda,descz zmył prawie śnieg,pozostałości to brdubne plamy,,,zimno,brzydko,,więc jaieś kolorki zawsze są miłe chociażby i wspominkowe.
Siberia Witaj,Niesyety innego zdjatka tych połączeń chyba nie mam.Ja coraz bardziej mam upodobanie w duetach powojnikowych i tak tez nowe w tym roku posadziłam,,,ciekawa jestem jak w tym nowym roku będą wygladały,,,oj to czekanie,,,takie długie.. :evil:Ja jeszcze też planuję dokupić sobie kilka clematisków,,,przez zimę upatrzęcoś,,,na pewno musze jakiś pełny i dzwonkowaty,,,a reszta to się zobaczy,,,co mi w oko wpadnie
Danusiu Coś Ci ta zima już szybko leci,
u mnie kalendarzowa jeszcze się nie zaczęła,i Pior na rację i będzie jeszcze całe 3 miesiące do obrzydzenia
Stanowczo mamy ja za długą
piotrek_nsTo prawda, juz niby zimowo a tu jeszcze kalendarzowej zimy nie mamy...Okropna ona jest
i jeszcze taka długa, nie mogłoby być tak z latem takie długie,ładne,przyjemne
A tu szarości i zimna a jeszcze i mrozy się zaczną i śniegi
To lepiej powspominać sobie,,,
W TYM ROKU DOSTAŁAM BZIKA NA PUNKCIE LILIOWCÓW...DOKUPYWAŁAM JE I DOKUPYWAŁAM...
W efekcie czego musiałam poszerzyć ,a raczej zrobić nowe rabatki liliowcowe
W rezultacie mam ich już 60 sztuk
Także w tym nowym sezonie powinny zakwitnąć,,może nie wszyskie,bo pokusiłam się o małe siewki i jiespodzianki kolorów,Fajne będzie akie czekanie
Trochę posadziłam tulipanów miedzy nimi..bo szybko wychodzą i kwitną ,jak liliowce jeszcze nie pełni się rozrosną.A i mieczyki też tam sadziłam i chyba tak trzeba b edzie powtórzyć a nadchodzącym roku.
Ale jeszcze nie wiem co mogę posadzić między nimi,żeby było kolorowiej...może coś mi doradzcie:crazy:
[/b]
To tylko mała część z mojej kolekcji...