Nowinka Z powojnika jestem bardzo zadowolona,śliczny jest.Hosty mam n 3 już rabatach,Trochę tam pusto zanim one wyjdą.wyjdą. Pomyślałam na przyszły rok dokupić z 60 krokusików i tam je powsadzać.
mrówa-Baetko To prawda,Kaiser przecudny.Rośnie z tyłu domku,przy drewutni,,bo innego miejsca już na powojnik nie miałam
Mój tegoroczny Vyvyan Pennell też pomału szykuje się do kwitnienia,jestem też jedo kwiatu bardzo ciekawa
Czyżby to już ostanie??Oj,szkoda,że Ci jeden padł,może jeszcze odbije,poczekaj
Tulipan World Expression
eda_s-Edytko Zgadzam się clemek ślicznie kwitnie
.Cytryńca mam ze 3 lata,ale był przesadzany 3 razy .Bo ciągle mi coś nie pasowało
Jeszcze nie owocował.To jego pierwsze małe kwiatuszki.
Może na drugi rok będzie lepiej.
Ale pączuś jeszcze jest
TULIPAN PEŁNY PÓŹNY BLUE DIAMOND
Robaczek-Kasiu Witaj
, faktycznie dawno Ciebie u mnie nie było.
Kaiser mnie zachwyca,śliczny jest.
Ale ty też fajny kupiłaś,Marie Curie-Skłodowską, super.Widziałam ją tylko w reklamie.Aż przyjdę do Ciebie zobaczyć ,jak ona kwitnie
Pełnik europejski
Dangar-Danusiu Tak to dobrze,że przymrozków nie było i szkód żadnych,To zawsze cieszy.Ja też mam wielką nadzieję,że zimnej Zośki już nie będzie
brunnera Jack frost
tilia66-Iwonko Yo co wiem,to podpowiem.Pstrykaj fotki następnych jak nie ja ,to kto inny może rozpozna.Tu jest dużo znawców host
Fajnie,że znalazłaś siewki host.Ja nigdy nie znalałam takich.A może jak były,, to i wypewiłam, bo jak tylko coś tam się pojawia w tej korze to od razu wyrywam.
jeszcze kwitnie ;Pierwiosnek Wyniosły
perdii-Gosiu Witak kochana
Fajnie,że mnie tu znalazłaś.Zakładaj tu wątek swój
Moja kamasja dopiero tak wyglada;
I szkodnik już jest,chciałam go złapać ale mi zwiał