Sweety-Aniu Mnie ten powojnik oczarował, zdobył moje serducho, jeszcze czakam i ciekawa jestem drugiego nowego vyvyan pennell
June moja ulubienica
Dalu To najważniejsze,że mrozu nie było.Ja obornika żadnego nie ma, więc dałam im tylko w granulacie. Gnojóweczkę z pokrzyw w ubiegłym roku robiła,w tym jakoś zapomniałam.Trzeba zrobić,ale robiłam z samej pokrzywy,a to lepiej zmniszkiem???I co tylko liście dorzucić ??
Hosta ( Funkia ) Lakeside Cha Cha
Adrianie Dziękuję za pochwały moich zdjatek,staram się i lubię to robić
Od kiedy mam działkę to i żabciami się oswoiłam,wcześniej była panika
Tulipanków z dnia na dzień coraz mniej ale jeszcze i w pączach są
Magnolia tez pomału przekwita.
iwa27-Iwonko Nie wiem,,zobaczę te korzonki,,ale ja wnioskuję ,że przenawoziłam je
U mnie było zimno,ale na plusie, czyli strat nie ma to wszystko cieszy,bo zawsze szkoda,jak jakieś roslinki są zniszczone
White Christmas
tilia66-Iwonko Dziękuję
U mnie nie było szkód.A hostki młode boja sie przymrozków,ale one odbiją.
Już byłam w tamtym wątku,Ela dobrze Ci rozpoznała
A na 80 stronie ta duża to hosta Sieboldiana Elegans dostała eksmisje z tej rabaty,bo zasłaniała inne,poszła wraz z 2 dużymi na nową rabatę
Hosta Albomarginata
Moniczko Rajska jabłoń Royalty pięknie kwitnie,liście też ma ciemniejsze a potem te małe dekoracyjne jabłuszka.
Ja nawet robię je w syrobie z ogobkami, i potem gotowa ozdoba na tort lub desery
coś tam na rabacie hostowej już widać
Dano1s Dziękuję kochana
,każdy ma jakieś swoje spojrzenie na świat
Tak Kaiser jest piekny,,ale zagladam do iinych,też pączki kwiatowe już na 2 są widoczne