U mnie pochmurno i deszczowo...ale wszystkim do mnie zaglądającym życzę miłego dzioneczka
Monika-Sz;Anna96-Aneczko Jeżówki mnie wciągnęły na dobre
Tylko myślę,gdzie to jeszcze by je upchnąć,bo posadzić już się nie da .Te nowe pójdą obok róż i koło funki chyba.
Supreme Cantalupe prawdziwa piękność już od dawna mi się podobała,miałam ją na liście na wiosenne zakupy ,a kupiłam teraz.
Ale i Secret Joy nie ustępuje jej nic ,a nic.
Ją chyba posadzę na tle tego nowego powojnika Sweet Summer Love , będzie ładny kontrast.
I fajnie tak kupić roślinki już z kwiatami,wie się co ma.,naprawdę
Leszeku.G ; Hortensje mnie też wzięły,,ale już nie mam gdzie je dosadzać.
Magical Fire jest cudna,ja jestem nią zachwycona.
U mnie kwitnie 3 kwiatami,ale ma nowe pąki na gałązkach także trochę mnie pocieszy swymi pięknymi kwiatuchami.
Wanilla fraise rozkręciła się na dobre, jest też cudna
Pink lady nie znam
Sweety-Aniu Każdy ma swoją ulubienicę.Ty masz Grandiflorę, ona też jest łądna,duże kwiatostany ma,kiedyś się nad nią też zastanawiałam,ale nie spotkałam jej, i nie mam,A teraz to już miejsca brak.
Jeżówki planowałam dokupić na wiosnę,ale jak zobaczyłam takie śliczne , normalnie nie mogłam im się oprzeć i kupiłam 3. Właściwie to one dopiero kwitną i maja sporo pąków,Może zdążą wykwitnąć do przymrozków i zakorzenić się do zimy.tak późno jeszcze nigdy nie kupowałam jeżówek.
Czasami zachowuję się jak sroka,nie planuję zakupów ogrodowych,a jak wejdę do ogrodniczego i coś zobaczę to już oczka się zaśmieją i ten slogan się włącza- musisz to mieć
kaja_krys Witam Cię w moich progach, dziękuję za miłe słowa i zapraszam częściej
Hortensjami też zachwycam się wszystkimi.w ciągu dwóch lat zgromadziłam ich 10 sztuk
Dwie minie zakwitły,jedna nowa- dębolistna,jeszcze za mała.A jedna ogrodowa się zbuntowała i kwiatów nie zawiązała.
Hortensja Bukietowa Renhy Vanille Fraise, a jest dla mnie najpiękniejsza obok Magical Fire
Hortensja bukietowa Kyushiu
Hortensja Magical Fire - moja druga ulubienica
JPII
[