Witajcie, poniedziałkowo.!!
Dzień zapowiada się cudnie, słonko świeci,ogrzewa ziemie i wszystko po zimnej nocy.
Trochę to smutne,że Ani Przybylskiej już nie ma :
Ja ją lubiłam.Ale życie rządzi się swoimi prawami.A różne choroby nie wybierają sobie ludzi, przychodzą rożnie i do rożnych ludzi. bez względu na to kim się jest. Od pewnych nie da się wykupić,ani też uciec , tak to już jest .........
olga1234 ;moni Dziękuję .
Kolorowa jesień jest cudna.A taka właśnie od dłuższego czasu jest i słoneczna.
Zachody słońca zawsze są piękne,niepowtarzalne, i takie nastrojowe, a może refleksyjne ....
Hortensje zachwycają mnie nie zmiennie od dwóch lat
Adasiowa-Anuś Jak sobie pani życzy, może być i na wiosnę
Tylko się przypomnij bo dobrą mam pamięć ale krótką
Heliotrop uwielbiam, ma mało spotykany kolorek i piękny zapach, a owady też go lubią.
Z Helloween pomarańczowe lampioniki??Też mogą być bo pomarańczowe.Ale już nie dyniowe,oryginalnie by było
A pszczółki i motylki rożne to widzę nie tylko marcinki lubią, chociaż tam ich jest u mnie najwięcej .U ciebie mówisz rozchodniki sobie upatrzyły, to fajnie,u mnie tez na nich buszują .
A zachody słońca zawsze są cudne, niepowtarzalne,czasami romantyczne, zawsze można przy nich zadumać się chociaż chwilę....
Keetee-Dorotko Witaj!Dziękują za pochałki, to miło,że nie tylko mnie podobają się moje fotki, moje patrzenie , na roślinki.
A dla ciebie jeszcze raz trójsklepka , może być ???
Jesień kolorowa, nie bura, to i pozytywniej nastraja.Jeszce na szarości przyjdzie czas.
A zachody słońca uwielbiam,
Trójsklepka - żabia lilia ciągle kwitnie - Ona taka cudna jest w zbliżeniu ,prawda??
Bobo
Hortensja MAGICAL FIRE i wszędzie rozsiały mi się bratki i naparstnica różowa.
hyzop
Hortensja bukietowa Vanille Fraise
Nasze jabłuszka nie tylko my lubimy,ale taki ktoś , poznajecie kto to taki, duży ??
szerszeń
]
Pozdrawiam serdecznie i życzę nam wszystkim dobrego tygodnia