Adasiowa-Aniu Ja nie jestem z tych,ze ciągle ma się coś dziać albo coś gdzieś mi się spodoba .Czasami zdarza mi się coś przesadzić w inne miejsce, bo nowa roślinka tu mi lepiej pasuje.Lub tak do wypełnienia lepiej.Tak, każdy ma swój gust,( jaki kol-wiek on jest) smak, styl.Moda jest szybko zmienna.Najnowsze trendy to trawy wszędzie.
A ja owszem podziwiam u innych ale u siebie prawie nie mam,( i nie chcę mieć, jakoś one mnie nie wzięły) tylko konwalinka mam , jeszcze na red barona mam ochotę .I pewnie jak go gdzieś spotkam to kupię .Na tł żurawek chyba by mi pasował fajnie
Ja owadziki lubię.Cieszę się ,że ty lubisz, na tych dużych marcinkach to jest ich naprawdę dużo, nie policzyłabym , bo ciągły tam ruch .
O jak fajnie nazwałaś moją ukochaną żuraweczkę - "Fiona Queen", ale to mi się podoba.super Aniu wymyśliłaś
tak,ten pomarańczowy kwiat ( tak fajna żaróweczka w ogrodzie)to Trojeść Bulwiasta.Normalnie kwitnie w lecie.I tak mi kwitła.Ale jakaś gałązka jeszcze postanowiła, zakwitnąć, jak chcesz to może ci nasionka zbiorę i wyśle?
Ja ją zobaczyłam kiedyś w necie. Spodobała mi się kupiłam nasionka, wysiałam wiosna do doniczki a potem do ogrodu.I tak ja mam już ze 4 lata.
Dobrze,że placek smakował.A tak w ogóle to ja bardzo lubię piec co raz jakieś ciasta.I nawet dobrze mi to wychodzi
sierika-Ewo Witaj! Ależ po to jest forum,aby ktoś też odpowiedział ,a nie tylko gospodarz,
Bo czasami tak tez jest,ze coś mam i nie wiem.ale już malutko takich roślin raczej odmian roślinek
mati 1999-Mateuszu Witam cię serdecznie i w tej przestrzeni
Leszek.G A ja takich placuszków z dyni z rodzynkami , nie znam.
Czy mogę prosić przepisik, bo dyń to ja jeszcze dużo mam.
Vanilka
Hortensja Magical Fire
Echinacea Supreme Cantaloupe