Monik0; dorciaj;iwa27,Monoko; chester633;Lilu ;Jaguś;Moje hosty jedne już listki rowijają,inne w dużych kłach,inne malutkie kiełki.Niczym je nie podpędzam,,,nawoże tylko raz z roku,umiwersalnym nawozem,,,o właśnie trzeba już je posypać ;)One nie rosną w zacisznym miejscu,jedne od strony półnono-wschodnie,a drugie od zachodniej
Kasiu Witam Cię w moich prgach i cieszę się,że Ci się u mnie podoba,Ja hostami zaraziłam się internetowo,jak oglądałam tyle pięknych odmian,,,potem wypisywałam odmiany ,któer chciałam mieć i tylko juz zamawiałam i sadziałam
Oczywiście pozwolam i zapraszam do odwidzania częstego
Bożeno wiosna pózna ale nadrabia swój stracony czas szybko
IzaLu Witam Cie, dziękuję miłe słowa
zocha-Ewo u mnie wiosna rozkręca się ciągle nowymi rozkwitami,caraz bujniej i kolorowo
Tulipanki jeszcze niw wszystkie rozkwitły ,ale tak jest co dozować
Kasia1972;Alina-277;kambodza5-Michale u mnie można by rzec wiosna wpełni,jagoda jedna już przkwita,druga kwitnie i 3 dopiero się szykuje do kwitnienia
Z tulipankami jest tak samo
Cebulla;Cypryda dziękuję za miłe słowa,a Fiona to ulubienica rodziny i jak członek rodziny
aneta72hmmm,3 latka, na jogodę ,to juz cas na kwitnienia,może jeszcze Ci zakwitnie
Ja też wysiałam juz warzywka
Leszek.GWitaj.a ja lubię stokrotki i u siebie i i innych :)Oj szkoda,że poszatkowałeś hostę
,może odbije, to twarde roślinki
Roma no tak mamy zróżniowanie wiosny ,zależnie od tego gdzie miszkamy,u mnie zawsze zimy są srogie, i nie wszystko pięknie przezimuje,już wiele roślin straciłam ale człowik ciągle się uczy i uczy i zmienai i dokupuje i marzy i planuje,,,
Wiosna coraz piękniesza,coraz żywsza ,kolorowsza, oto moja ;
Tulipanki
Tulipa hybr. 'Rococo'
barwinek;
kaczeniece
hosty idą do góry
i taki gość-żabć;
Wilczomlecz pstry