dorciaj tak to juz jest jak sie na początku nazw nie zapisuje,to potem zostaje NN
ale i tekie bardzo lubię
Marto tą gipsówkę kwitnącą kupiłam w ubiegłym roku na jakimś kiermaszu ogrodowym w doniczce,a drugą kupiłam w B w kapersie i była mizerna,ale obie dobrze przezimowały,ta już ma większy krzaczorek , tamata jeszcze pąki kwiatowe,widocznie pózniejsza odmiana
Igor dziekuje za miłe słowa,Hosty uwielbiam,duże porosły,troche juz sadzonek rozdałam,a troche w przyszłym roku przesadzę,,,będzie nowa zabawa z nimi
a zdjęcia bardzo lubie robic,,,wszelakie
Alina-277 rybki w większości trafiły się super okazy,ku wielkiej radości mojego M
Gratulacje przekazane
róże marzą mi sie jeszcze ,chociaz za 3,na więcej nie mam miejsca
andowan;gosia07 bo różami można sie zachwycać w nieskoczoność
Masz rację,jeszcze ze 2 lata,i jak pergolę rózyczka całkiem obrosnie będzie piękny widok
Monik teraz chyba wszędzie wszystko pieknie kwitnie
A te powojniki,które bardziej przycięłam są gęściejsze i bardziej obfite w kwiaty,reszta młode,,,tez czekam na ich kwitnienie,ale wiem jedno nie ma co sie bac przycinania. Ale chyba jeszcze ich kilka dokupię
Maju;Martina rybki tak,piękne sztuki trafiły sie, przekaże gratulację
Róże kocham a w powojnikach sie rozkochuję
a gipsówki bardzo mi pasują do róż
Margolka teraz kwitnienia sa piekne i rózne,i w sumie każdy kwiat i roślinka cieszy
z połowów to eM bardzo happy nie ja jej nigdy nie rozprawiałam , dostaję już wybebeszoną,gotowa,umytą,a czasmi nawet przyrządzoną
piku-Wiesiu jeżówki tak startują pieknie, jeszcze marzy mi się Marmalade ,chorowałam na nia , i zamówiłam na wiosnę u Maruisza-szczytnica,,,i coś Mariusz pokręcił moje zamówienie
,że jej nie dostałam i w efekcie dalej na nią choruję
Eukomis dwubarwna, Lilia grzywiasta - Eucomis bicolor
to jeszcze trochę różyczek;
Berolina.
Krwawnik kichawiec (Achillea ptarmica L
.szałwia omszona Ostfriesland
ostrózka