Dzień dobry
Pod Radomiem mamy tropiki
Miałam dziś w planach plener fotograficzny na lawendowych polach w Małopolsce, niestety z powodów losowych u koleżanki musimy odłożyć. Zatem odszczurzam dom i altanę, a wieczorem ognisko z przyjaciółmi.
Zaległe odpowiedzi:
Jaga jest m bardzo miło, że właśnie u mnie szukasz spokoju i delikatności. Sama ich łaknę po każdym dniu zabiegania, pracy w mieście, problemów… Dlatego na swoich zdjęciach odreagowuję stresy, pokazując często detale, pastelowe barwy. Nadal będę to robić
Magdaleno, oczywiście, że Twój wpis sprawił mi ogromną radość, a słowa, które piszesz, to nie banały, przynajmniej nie dla mnie. Robię zdjęcia, bo lubię, bo to czuję, ale samo robienie do szuflady mnie już nie cieszy i zwykła ludzka próżność każe mi się cieszyć z komplementów. Pozdrawiam serdecznie.
Aleksandro ja też nie do końca rozumiem sytuację, pewnie wiele osób również, dlatego uważam, że należą nam się jakieś wyjaśnienia. Chociaż z drugiej strony obawiam się, że znów może być niepotrzebne bicie piany
Dziękuję, że się odezwałaś i również pozdrawiam.
Iwonko –
Anowi jakże miłe słowa
. Zawsze mam wyrzuty, że tak mało piszę, nie ogarniam wszystkich wątków, nie odwzajemniam odwiedzin, ale po prostu nie dałbym rady przy moich obowiązkach domowych i zawodowych. Bardzo Ci dziękuję za te słowa
Dalu już raz przeżywałam odchodzenie z forum i nie chcę i nie potrafię chyba znów zaczynać od nowa. Nie wiem do końca co się wydarzyło „na górze”, ale tak jak napisałaś – to my tworzymy to forum
Co do regionu, w którym byłam i ogólnie do turystyki w Niemczech, ja mam jak najlepsze zdanie. Jestem co najmniej raz w roku w Niemczech, w różnych miejscach, miastach…i ogromnie cenię sobie obsługę, jakość, bazę turystyczną, informację i doskonałą kuchnię. Tak, tak…kuchnię…niemiecka kuchnia regionalna jest fantastyczna. Chyba nigdzie nie jadłam tak doskonale przyrządzonej kaczki, jak w maleńkiej restauracji (na wsi!) pod Ahrensburg (Szlezwik-Holsztyn).
Ina oj tak, urobiłam się, ale widać efekty i bardzo się cieszę. Zdjęcia już czekają na zgranie, czerwcowy ogród aż kipi zielenią, bujnością.
Pozdrawiam wszystkich, życząc leniwej, spokojnej niedzieli!