Andrzejku, zanim osiągniesz mój wiek będziesz mistrzem w sztuce komponowania nasadzeń.....
Magda, harmider tam gdzie łany zbóż falowały niegdyś to powszechne, niestety....na wiosne czekam niecierpliwie, im bliżej tym zniecierpliwienie narasta lawinowo
Marta, a lotnicy ładni byli chociaż?
......z jeżówkami jest tak, że chętnie przyrastają pewne odmiany....
, u siebie też to obserwuję, niektóre chimeryczne mają po badylu i po kilku latach znikaja..
, dlatego nie dokupuję juz nowych odmian, hołubię te co mam, ewentualnie dokupię te co mam
aby powiekszyć znacznie areał...zagmatwałam
Kasia, ten ma mniej wiecej 1m, a podyspany przez nieuwagę w ubiegłym roku miał 1,5m
, z tym, że poszedł w badyl zamiast kwiaty, a to juz nie podobało mi się, moja wina....
, pytasz czy na skalniak, ten na pewno nie..chociaż u mnie na skalniaku rosnie sadziec 3-metrowy.....
.
Majka, no energetycznie jest.....
Aga, plany są na wyrost, ale czas gdzieś wyeksponować sadzonki, które rosna upchane byle gdzie, aby z doniczek pozbyć. Czas pokaże co z tego wyjdzie.
Ewa, Nozomi rozchodzi sie we wszystkich kierunkach, ma długaśne baty, kolczasta niebywale...ale od czego sekator, pomysł na nią, moża puścic po jakimś sznurze...
Gosiu, rób rewolucję, a co? pomożemy.......
Nie wiem, czy dawałam takie?