Dalej sucho!!
I denerwują wszędobylskie mrówki.Z mszycami sobie poradziłam. Ale mrówki, tak łatwo nie dają za wygraną
Zuziu witam cię i dziękuję za miłe słowa.To mamy podobnie.ja od nie pamiętnych czasów miałam bzika na punkcie kwiatów.Parapety zawsze pełne.Już w podstawówce jakieś szczeki znosiłam.A moje dzieci, mam nadzieję,ze w swoich domach też będą miały kwiaty.Jeszcze mieszkają ze mną to do końca nie wiem jak z nimi jest .Dobrze,że swojemu synowi zaszczepiłaś tą miłość do kwiatów.Człowiek, co kocha kwiaty jest wrażliwszy,widzi więcej piękna
Piwonia z babci ogrodu mamy - jest dla mnie bardzo cenna duchowo.będę jej strzegła bardzo
Oczywiście zapraszam częściej
broja-Edytko Ja też mam taką nadzieję,że moje dzieci też będą miały dużo zieleni w swoich domach zobaczymy.Syn starszy już dużo lubi.A najważniejsze,że lubi i pomagać, plewić,itp.
jolifleur-Ewo Z bajek bocianich wyrosłam.Może już w moim wieku nic nie podrzuci.Chyba ,że moim dzieciom. Straszewu synowi najpierw przydała by się jakaś dziewczyna
katja- Kasiu Kasiu, dzięki
O to widzę,że mnie rozumiesz, jak na parę dni, lub po tygodniu jest się w ogrodzie.Najpierw dokładnie tak.Nie wiadomo co robić, od czego zacząć, tak tego dużo.a potem pracuje się.a wieczorem styrany, usatysfakcjonowany, po aerobiku ogrodowym człowiek siada na tarasie i słucha śpiewu ptaków. Miodzio.Waro!
Przez te lata rośliny już wyglądają ładnie. Ale bujności wielkiej nie mam.Ale już mogę powiedzieć ,że ma to wygląd a nie pustynia
Adasiowa-Anuś Przysiadaj wszędzie gdzie tylko chcesz.Szkoda,że mieszkamy tak daleko, miło by było razem wypić kawę w ogrodzie i pogadać na zielone tematy i nie tylko.Masz duży dar zrozumienia i dobre serce
Hosty dopiero mnie kwitnie 3.ale pąków kwiatowych ma więcej .
Anuś jak ma czas to podpisuję roślinki jak nie to jest jak jest.
Żółta róża to Goldilocks a pomarańczowa Flora Danica .
Aga1973 Przyjrzę sie wieć z bliska mojemu wiciokrzewowi.może i coś ma
Nasionka będę zbierać.Tylko potem mi się przypomnij o nie
Aszka-Olu Hosty się rozrosły i pięknie już wyglądają .Ale króluje dużo roślin, nie tylko one.Bo i róże,powojniki, liliowce zaczynają
Piwonia mojej babci, a raczej prababci to wyjątkowy prezencik.Zawsze mi będzie przypominała moją kochaną babcię,Pół życia ze mną mieszkała.
Szkoda,że ani jej nie mam ani rodziców od wielu, wielu już lat.Smutno czasami samemu. bez rodziny.Mam tylko męża i dzieci.
Teściowie żyją ale to już nie takie więzi , nie mam takich spotkań
Louise Odier
Emilien Guillot - jest cudna, duże pełne kwiaty i pachnie
Goldilocks