Iwonko alkohol też pijemy dla przyjemności
, perfumujemy swoje ciało perfumami z alkoholem.
A wiesz co się stanie jak sobie go wstrzykniesz w żyłę?
Kasiu przeczytałam to co wstawiłaś, może trochę pobieżnie. Z pewnością jest w tym trochę prawdy, ludzie piszą różne głupoty, inni łykają je jak wafel.
Z czego to wynika? Ano między innymi z braku autorytetów.
Bo jeśli dowiadujemy się, że ktoś komu ufamy okłamuje nas patrząc w oczy to już mu nigdy nie zaufamy.
I tak zaczyna brakować autorytetów na tym świecie.
Będziesz wierzyć autorytetowi opłacanemu przez jakąś firmę, że produkty tej firmy są najlepsze? ja nie, potraktuję jak reklamę w tv z przymrużeniem oka.
Reklama jest dozwolona ale zatrudnia się do niej aktorów.
Wiem że, dentysta zachwalający pastę X wcale nie jest dentystą i dlatego wiem, że pasta X nie musi być tak dobra jak twierdzi.
Tymczasem w WHO zasiada kilkoro ludzi opłacanych przez przemysł farmaceutyczny, vide powody, dla których Trump zakończył finansowanie tego tworu.
Ostatni słuchałam jak Pani jakaś tam w imieniu WHO umywa ręce od wszystkiego co zrobiły państwa w sprawie covid19 pod wpływem WHO.
Świetne rozwiązanie.
Zrobiliście co sugerowaliśmy ale teraz gdyby wyszło, że nasze sugestie były błędne, umywamy ręce.
Znalazłam też ciekawy fragment :
Pomijając dyskusję o wysokości tych zarobków, to, że ktoś zarabia na zasięgach, jest dość oczywiste. Koszty reklamy w telewizji czy gazecie też zależą od oglądalności czy nakładu.
A jakie towary są reklamowane w 90% reklam radiowo-prasowo-tv?
Czy nie leki?
A żniwa przychodzą wtedy, gdy ludzie się boją.
No właśnie! To ja piszę, że być może nie ma się czego bać i jak widzę jestem w mniejszości.
Co do sieci 5G nie mam zdania.
Ale nadal uważam, że w dzisiejszym świecie ludzie sobie sami zakładają smycze i nie umieją się bez nich obejść, sama jestem tego przykładem.
Mikrofale wykorzystują telefony komórkowe, systemy GPS, Bluetooth (2,4 GHz), czy bezprzewodowy internet czyli Wi-Fi (od 2,4 do 5 GHz), więc należałoby to wszystko głęboko zakopać a ja już tego nie potrafię.
Tyko dlatego Mamma możesz się nie szczepić bezkarnie, bo X % populacji jest zaszczepiona. jeden z moich synów też nie był nigdy szczepiony (alergia ) i nie zachorował na dur brzuszny, ospę, gruźlice, koklusz, i cala masę innych plag tylko dlatego, ze reszta dzieci była szczepiona i nie miał kontakty z tymi chorobami.
Tylko dlatego nie dam się zaszczepić, bo gdy kiedyś dałam się namówić jednej nawiedzonej na zaszczepienie p. grypie ledwo to przeżyłam. Chorowałam 6 miesięcy, nie obyło się bez szpitala, i skończyło wieloma powikłaniami.
A wyleczył mnie....... zielarz, do którego zresztą namiary dał lekarz, bo widział że sobie nie radzi. I chwała mu za to. Było to 18 lat temu, teraz takich coraz mniej.