Ale mieliśmy cudny dzień....słoneczko od rana....Poszłam zakupy spożywcze w Lidlu...
czy w każdym Lidlu włazi sie przez kwiaty
dzisiaj były wyjakowo piękne lawendy francuskie ...
o mamuńciu ,pomyslałam deczko..
że nie zimują, mózg zaakceptował negatyw i odłozyłam...ale potem dalej na mnie napadły całe w kwiatach hortensje ogrodowe
i już nie było tak łatwo....wzięłam niebieską, wskoczyła jeszcze psianka i jakaś tibouchina
Chyba musze posyłać kogos po zakupy...bo mnie zielenina prześladuje
No dobra...jestem very zadowolona ...sa moje
Kasia ....no takie mam kochane słoneczko moje czy gwiadeczkę
....ostatnio robi za królewnę , nawet opaskę na włosy ma koronę
....a ja mam w prezencie urodzinowym dla niej schowana prawdziwą sukienkę księżniczki...
a niech jej będzie ...taka karma
A wiesz ...ja byłam zupełnie inna...taka chłopaczara ...ani sukienek ani spódnic nie lubiłam, tylko dżiny i koszule...i chłopaki mnie zawsze chcieli w bandzie mieć
Pyknę kochana całą
Rhapsody ok..jest piękna ,w ogóle jestem zachwycona sadzonkami od Pana Hyży
Pomponella na pniu też zapączkowana , ale małe ,
Louis Odier jest już nabębniona porządnie, chyba bardziej niż
Eden i Giardina...Och czeka nas chyba przepięknisty różany sezonik
Bożka Jesli chodzi o astvit jakos mam dobre przeczucia , w razie co nasze ogródki beda go testowały ...to zdamy Ci relacje czy warto działać tym nawozem
Kwitnie mi
Charisma i jeszcze jeden hippek od Ciebie...ale zapomniałam nazwę.. czerwony z białym duzym srodkiem...cudny
Aguś agaeewiesz u nas całe połacie trawy takie cudne....no wiem ,ze nie dla wszystkic h one cudne...ale ja je lubie od dziecka
Ja dziisaj tez kawkowałam bez opamietania az rachubę straciłam
Aguś aguniada no to było pewne ....a am mój syn twierdzi,ze rrzeba sie baardzo postarac aby nie zdac matmy na maturze
ale to wiesz....taki matematyczny łepek
Aguś Agnes ...no tak bukiet był dla mnie ...ona ma tendencje do przywlekania zewszad bukietów...akurat z mleczy to zaraz fikaja...ale z innych polnych to uwielbiam