Witajcie kochani
Ależ mamy śliczną pogodę ostatnio nieeeee
Co prawda w ogóle nie mam czasu aby pogrzebać w ogrodzie, ale wpadam choć na chwilę się ponapawać
Trawy i róże w tym sezonie są cudne....marcinki szaleją...masę kolorów jeszcze oj masę
W tym tygodniu do mojej sąsiadeczki wyprowadziło się ode mnie 10 różyczek...kilka zapraszam do siebie i już nie mogę się doczekać zmian ...ale większość dziur po różach zajmą.....trawy
Majuś ...babciu kochana...co te dziecka by bez Ciebie zrobiły
Co do diamencików...no to mam słabośc do nich to prawda...i porannych i deszczowych....urocze są prawda
Nie skosiłam jeszcze...grrr bo albo deszcz ...albo nie miałam czasu....muszę jakoś w tym tygodniu się wstrzelić ...i dosiać trawki w ten mój liczy trawniczek chciałam
ściskam Majuś...idę pooglądać Twoje rosarium
Monia ...przeczytałam jeszcze raz twój post...aż mi ślinianki zaczęły działać
Hej no...daj mi namiarki na ten przepisik....
Monia Ty weź troche na luz...oszczędzaj kręgosłup...bo Ty strasznie szalejesz....jest pięknie u Ciebie , a po zmianach to ja chyba będę szczenę z podłogi zbierać
Jadziu ja łapie foty telefonem No....fajnie pyka...choć sonny ericsonek robił fajniejsze foty...lubię łapać te klejnociki...jakoś mnie urzekają ...wymiękam jak je widzę....
Różyczek jeszcze sporo...i masa pąków na niektórych....np Partfait Bouquet...nie mogę się doczekać
przesyłam kilka ostatnich fotek ...miłej niedzieli
Popieję troszczkę z zachwytu nad ta różą, bo jest cudowna
Jeśli ktoś się zastanawia nad posiadaniem...warta ...oj warta
Weg der Sinne
Golden Celebration
Poul Bocus....cudowna róża , cu -dow-na
Nie wiem który już raz powtarza kwitnienie
Vesalius...powtarza jednym kwiatkiem ....
Jeszcze wciąż kwitną floksy...ja tu ich nie kochać no
i jarzmianki....cudowne bylinki
Festival...kolejna cudowna róża Guillota
Rozanne moja gwiazdeczka
Lovely Green...ślicznie powtarza
Niestrudzona laurencja
Artemisiek...cudny jak zwykle i zapączkowany jeszcze ,że ho ho
Bratuś...kwitnie nieprzerwanie od wiosenki
Happy Piano jeszcze raz mnie oczaruje