O! Tyle gości od rana, aż oczy przecieram

Dzień dobry zatem!
Ewa, no tak to nie było, przeraża mnie ta sytuacja.. no, ale się zrobi.. kiedy? Tego niestety nie wie nikt

Taka sytuacja... Za chwilę, jak Ania przyjedzie do mnie jedziemy na działkę, będę sadzić cokolwiek .. może róże, bo od paru dni, kiblują w oczku

Masakra jakaś, bo, żeby sadzić trzeba uszykować rabatkę, żeby uszykować, trzeba piachu.. żeby piach, trzeba wjechać, a w ogóle to by mi się jakieś pieniądze przydały!
Ac, no nie posadzone, patrz wyżej, no się nie da się

Kolanem pomiędzy inne nie będę upychać... Trzeba zacząć kopać, a to nie jest takie proste !
Paweł się nie śmiej, ja to wszystko plus 20 drzewek przewiozłam moją vectrą

Wszystko się da, tylko mocno upychać trzeba

Ta mała hosta to snow mouse. Dorodna jak na takie maleństwo! A ziemniaki niech rosną i chronią mój dom, przed wizją wielkiego głodu

Oby im się udało mnie zaskoczyć symfonią smaków, bo będę rozczarowana, bardzo.. No i ta ziemia, cudna i pulchna, chcę takiej!
Aguniadko, i ja pięknie dygam.Ja mam wrażenie jak najgorsze o tym, co widzę na zdjęciu

Na razie nie umiem przywołać, radosnej wizji, ale się będę starać ją przywołać , może się udać.. kiedyś plan 5-cio letni mam! Ciemierniki 10 i 12,50, ciekawe bardzo, że nawet mi nie drgnie powieka płacąc, a za olbrzymie u nas po 40 i parę złotych absolutnie nie dałam
Broja, tylko ostrożnie i rozsądnie, bo patrz co cie może spotkać, tego nie chcemy

No chyba, że masz rabatki gotowe, wtedy idź na całość!!! To takie przyjemne