TEMAT: Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;)

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 24 Sie 2013 20:07 #188276

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2684
marzenaF wrote:
No to co, po kwiatuszku ?

Chyba przed kwiatuszkiem! :rotfl1:
Marzenka, ale ładna ta ostatnia róża! I taka bezplamkowa...Jaka to?
No ale jeśli Cię nie było, to nagroda chyba czeka... Czeka gdzieś? No to pójdź tam... że też takie rzeczy muszę podpowiadać... :happy3: :jeez:
Miłość do traw, którakolwiek by nie była ;) , doskonale rozumiem, popieram, aż szkoda, że musisz się trochę ograniczać z nowymi... Ja jak patrzę na mojego dziesięcioletniego Gracillimusa, to czuję respekt...

Zielone okna z estimeble.pl

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 24 Sie 2013 23:13 #188368

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 309
Martulu Amelia Renesansowa ,pachnie pięknie, kwitnie :D :hearts: żadne tam zarazy ,oraz robale co to w tym roku moje róże nawiedzają w nadmiarze :mad2: jej się nie trzymają! Drugi sezon u mnie i nie mam do niej zastrzeżeń :lol: Drugie kwitnienie trochę mniej okazałe kwiaty ,ale OBFITE! Pójdź tam hm... Ty wiesz jak to daleko? Jest skrót przez podwójne tory kolejowe ..."cza" skakać ... wolę/nie chcę :rotfl1: Jeśli uznają żem godna,godna to sami przyniosą :cool3:
Respekt respektem ,liczy się afekt... do tego jakby był 10-cio letni ,no w życiu dłuższego nie przeżyłam ! No może prócz jednego ;)
No to co? Po kwiatuszku ;) ?

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ]
kto nie ryzykuje,ten .... nie wącha :-D
Ostatnio zmieniany: 24 Sie 2013 23:14 przez marzenaF.

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 25 Sie 2013 15:58 #188454

• empuzka
  • empuzka's Avatar
  • Expert Boarder
  • "Ten stąpa po różach, co po grządkach depce"
  • Otrzymane dziękuję: 46
Jessuuu! Dół mnie dosięgnął...Calineczko... zresztą wiesz. :bravo: :bravo: :bravo:
ROD-we 'hektary' empuzki

Pozdrawiam serdecznie
Agnieszka

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 25 Sie 2013 19:00 #188469

• magdala
  • magdala's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1071
Jeżyny z daliami cudowne!

Kiedyś kupowałam bukiet na ślub mojego kuzyna w pażdzierniku . Mam taką kwiaciarnię boską ,gdzie robią takie bukiety ,że aż buzię rozdziawiam :P

W tym bukiecie były własnie jeżyny i to takie w połowie dojrzałe- coś pięknego !

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 25 Sie 2013 22:31 #188611

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2684
O afektach to może jak się kiedyś spotkamy ;) , a ponoć się spotkamy! :) Tak Ewcia zapowiadała...
Marzenka, na jednym ze zdjęć klonik, to ten, co taki słabowity był?
Ileż Ty masz materiału na białą rabatę! Nic tylko robić! Ta ostatnia dalia nawet mi się podoba...
Ja bym takich założeń, że jak uznają za godną, to przyniosą, nie czyniła...A jak im się przez te tory też nie chce skakać? :rotfl1:

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 26 Sie 2013 00:02 #188637

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Aga bo jak Ci lutnę ,to zobaczysz swój RODOS na fejsie ;) :rotfl1: No ciekawa jestem co mi na to powiesz ,zdjęcia piękne! :P
Oj Madziu takiego ładnego bukietu to nie wiem czy bym samodzielnie ukręciła chociaż hm... Muszę w końcu pomyśleć i urwać parę kwiatków do wazonu :rotfl1: Empuzka to "szczela" takie bukiety ,że ło matulu! Tnie i jej nawet sekator w dłoni nie drgnie,ja mam zawsze takie eee nieNIEnie w głowie ,jakby co najmniej do mnie mówiły kwiatki .....ała co mi robisz ,sio zła kobieto to boli! :silly:
Marta no jak nie ,jak tak! Co się mamy nie spotkać :D No do szkoły już więcej NIE ZAMIERZAM chadzać wiec i czasu wolnego mi przybędzie! :happy4: Klonik ten słabowity chyba się już na amenta wysłabował ,nie posiada ani jednego listka ,a ten to Katsura ,co to jeszcze zipie tfu,tfu! :lev: Myślisz Martulu ,że oni sobie mogą tę moją nagrodę zawłaszczyć ,ot tak sobie z czystego lenistwa? Muszę te skakanie przez tory przemyśleć!

No to co? Po kwiatuszku ,żeby tradycja w narodzie nie zagineła ;)

Ostatnio zmieniany: 26 Sie 2013 00:04 przez marzenaF.
Za tę wiadomość podziękował(a): Margolka

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 26 Sie 2013 00:24 #188640

• Poll
  • Poll's Avatar
Lala :P a co to za łoś/reniferek się czai za lelija? Nie czas to, aby odpoczywał w stajni Mikołaja?
Jeżynki mniamusne, moje padły łupem szpaków. :mad2:

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 26 Sie 2013 00:30 #188641

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Oj chyba dzidzia piernik raczej ,a nie lala :rotfl1: Ty mnie jednak chyba trochę lubisz kotenieńku :P :woohoo: Łoś jaki jest każdy wie... ;) Informuję u mnie nawet łosie i reniferki wytchnienia nie mają ,mają stać i wspierać roślinki :idea1: Jeżynki nie me ,ale na wspólnym płocie wiszą ,więc co mej stronie to me :lol: Pan Stefan pozwolił rwać i brać jak własne,a jest co rwać obroooooodziły :dance:

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 26 Sie 2013 01:10 #188648

• Poll
  • Poll's Avatar
marzenaF wrote:
Ty mnie jednak chyba trochę lubisz kotenieńku :P :woohoo:

... mam dziwne wrażenie,ze to nie ja Cię...eee... kotenieńku lubię mocno a pan Stefan. :P Z jeżynek rób dziecino naleweczkę, krwi od niej przybywa i moze też zostaniesz dominą? :P

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 29 Sie 2013 09:28 #189403

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Pan Stefan powiadasz ,mówimy o tym samym Stefanie co się mojej babci podobywuje? :rotfl1: Zresztą to takie nieważne ,liczy się powodzenie :P
Wczoraj zamiast sadzić tworzyć i napawać się zmianami ,bardzo smacznie sobie pospałam na działeczce :evil:
Może dzisiaj mi się uda ,coś podziałać hm... :rotfl1:
No to co? Po kwiatuszku? A jakże tradycja musi być zachowana :lol:

Ostatnie rozkwitają :(

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 29 Sie 2013 11:15 #189431

• sd-a
  • sd-a's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2386
Ależ cudne ujęcia kwiecia wszelakiego :woohoo:

A jak się ten powojnik nazywa co go mam i ja? Blady, z różowymi paseczkami??? :think:

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 29 Sie 2013 12:27 #189449

• Pani Bestia
  • Pani Bestia's Avatar
  • Gold Boarder
  • Ekspert niezależny
  • Otrzymane dziękuję: 49
Zaraz wszystkie szczecińskie papużki i kanarki pouciekają z klatek i się zlecą do Marzenki na to piękne proso, co tak uroczo "dynda" :hearts:
" Na początku był Smok..."

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 29 Sie 2013 23:36 #189599

• empuzka
  • empuzka's Avatar
  • Expert Boarder
  • "Ten stąpa po różach, co po grządkach depce"
  • Otrzymane dziękuję: 46
Marzenko, dziękuję :thanks: :thanks: Tego mi było trzeba.
ROD-we 'hektary' empuzki

Pozdrawiam serdecznie
Agnieszka

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 30 Sie 2013 00:19 #189605

• Poll
  • Poll's Avatar
Marzuś, jeśli Pan Stefan podobywuję się Twojej babci, znaczy, to gość me gusta! :idea1: Babci proszę wmowić,ze Stefanek juz zajęty , po co mamy rywalizować? :dry:
Kwieciście u Ciebie, kolorowo jeszcze. U mnie inne klimaty, chyba bardziej mroczne, ale tak to jest, jak sie przechodzi na ciemną stronę mocy...krok za kroczkiem. ;)

:kiss3:

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 30 Sie 2013 00:45 #189606

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Pol mimo wszystko babcia jest chyba o level wyżej :rotfl1: :P
Zaczęłam dziś po jakże leniwym przedwczorajszym dniu ,szeroko zakrojoną akcję pod tytułem : "żegnaj lato ,witajcie nowe rabaty" . Szykuję miejsce na hostowo - bodziszkową :dance: No ,ale zanim to nastąpi posadziłam irysy w słonecznym kącie! Oraz zrobiłam falę z liliowcami ... Dzielna byłam niesłychanie :jeez: Ba podpłotową już prawie wydziabałam z podeschniętych resztek ,co to się kiedyś kwiatami mieniły :woohoo: Ciekawe czy to nie był aby jednorazowy zryw :rotfl1:

Aga no popatrz jak to niewiele trzeba do szczęścia .. :P Z tym niewiele to ja bym polemizowała, słusznej budowy ciała ze mnie persona :tongue2: :silly:
Bestyjko a ja dzisiaj w ramach akcji porządki ze dwie kępy na skarpę fyyyrt ,no nie mogły się te kanarki wcześniej zapowiedzieć B)

Siberko no jak, jak? No Jan Paweł II ci on, oj daje on czadu już po roku ! I dobrze ...

To może coś z dzieła zniszczenia i tworzenia ;)

No to co? Po demolce ;):P

DSC07846.JPG

DSC07847.JPG

DSC07848.JPG

DSC07846.JPG

DSC07851.JPG

DSC07855.JPG

DSC07856.JPG

DSC07857.JPG
Ostatnio zmieniany: 30 Sie 2013 09:58 przez marzenaF.

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 30 Sie 2013 09:53 #189634

• piotrek_ns
  • piotrek_ns's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1228
A mówią, że to trawnik jest ekspansywny :rotfl1: a tu proszę, kwiaty są mocniejsze :wink4:
Mój trawnik też już się boi :rotfl1:
Pozdrawiam wszystkich gorąco.

Piotrkowe działkowanie
Skalniak i kamienie

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 31 Sie 2013 00:23 #189770

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
Mój nie narzekał jak go kroiłam szpadlem :rotfl1: Za to me kości ,no to zupełnie inna bajka ;) Nie są w każdym bądź razie za bardzo chętne do współpracy ;) Całe szczęście ,że nie mam za wiele tego trawnika ,bo nie jest to praca w mym guście :jeez:

No to co? Kwiatkujemy!

Spełnione marzenia Marzenki part 2 ;) 31 Sie 2013 00:27 #189771

• Poll
  • Poll's Avatar
Hościska koleżanka zapodała? Czy to w ramach podlizywactwa marzusio-polusiowego, czy tak...z miełości do roslinek???? :whistle:

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.578 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum