Martulu tenże sam to clematis własnie

Rzeczywiście dzielżanów ,floksów i trytom było całe mnóstwo ,ale czy to jest powód ,żeby od razu kupować?

Popatrzyłam ,popodziwiałam i se poszłam

Ceny chyba nie były zbyt wygórowane ,floksy zaczynały się w granicach 3 euro ,sadzonki niestety nie były zbyt wybujałe ,niektóre to nawet jedno pędowe

Ludzie brali ,ustawione w kupie kuszą kolorem

Dzielżany piękne ,od takich tyci tycieńkich ,zaledwie 30 centymetrowych kwitnących ,do badyli-sryli wzrostu stojącego konia

Ceny od 2 euro do nawet 7-8 ,no to juz lekka przesada!

Trytomy też na poziomie około 4-8 euro ,zależy na jakim stoisku

Co do śniadania, to muszę Cię Martulu rozczarować ,śniadania nie kupiłam również.... zrobiłam sobie w domu
Siberko tak masz rację posiadłam tę sztukę,no może nie do końca bo w końcu coś kupiłam dwie małe hostki i parę cebul czosnków !

no bo przecież dla mnie nic tam nie było
Ewo nie ,nie Marty to wątek ,ani nie mój nawet ,osz kurde gdzie ja jestem

Trawy pięknie zestawione ,ale i przestrzeń miały to i wyeksponować jest jak!!! To też jest ważne ,decydując się na nie,trzeba to brać pod uwagę
Monia bardzo wielka przyjemność i jestem przeszczęśliwa ,że w końcu po tylu latach udało mi się tam dotrzeć! Teraz jeszcze tylko Chelsa Flowers ..jak się uda! ....Sulęcin i będę mówiła widziałam i przezyłam wszystko

Ten żeleżniak i mnie zachwycił ,no ale wyznam w sekrecie ,że mnie mało co nie zachwyciło w tym ogrodzie