Moi drodzy, Wy to potraficie człowieka zbajerować
Biorąc pod uwagę wasze postulaty, wątek będzie otwarty, ale postaram się go jakoś uatrakcyjnić
nie wiem jeszcze jak.
Jako, że zlot jest znów w Sulejowie, to zapraszam wszystkich do odwiedzenia mojej działki
Gorzatko, dziękuję
. Dokładnie tak samo mam z Twoimi fotkami. Nawet ostatnio przeglądałem Twój wątek.
Natchnęło mnie do tego zdjęcie w jednym z wątków "kalendarzowych"
Martuś, chyba nie mam wyjścia, patelką oberwać nie mam zamiaru
Zimą ogrody są piękne, to prawda, ale nie w moim przypadku raczej
Grzesiu, teraz to dosypałeś cukru do cukierniczki
Moja działka w tym roku rzeczywiście nie najgorzej wyglądała, choć rok temu nie było za ciekawie.
Jeżeli mnie się już podoba to nie ma tragedii. To nie spowodowało jednak, że nie planuję zmian...
Niewielkie udoskonalenia się szykują na wiosnę. Pod względem wyglądu rabat, ale największe to wprowadzenie iglaków - szczepionych
Będzie okazja odwiedzenia moich kilku metrów na zlocie, bo oczywiście będziesz???
Oczko pamiętasz jak wyglądało jeszcze niedawno?
teraz jest już lepiej, ale to też nie ostateczny wygląd.
Tylko teraz to już nie będą zmiany konstrukcyjne, ale roślinne. Trochę żurawek muszę wymienić i wokół oczka trochę rozsądniej zaplanować nasadzenia.
Margo, mając takie "ciocie" dobrodziejki nie mogło być inaczej.
Z uśmiechem oglądam fotki sprzed dwóch lat. Wiadomo, że nie mogę się w pełni realizować, bo dysponuję na razie tylko ogrodem działkowym,
który nawet jakbym bardzo chciał nie zastąpi prawdziwego ogrodu.
Siberia, no dooobra, przekonałaś mnie
W końcu się nie doczekałem jeszcze oszronionych żurawek, a chciałem wam pokazać, jak cudnie wyglądają.
Taki całoroczny wątek to także fajne zapisanie czasu. Nieraz oglądam stare wątki i można zobaczyć kiedy spadł pierwszy śnieg, kiedy zakwitł pierwszy tulipan itd.
Te kompozycje zdobiły cały sezon, tylko podlewanie kilka razy dziennie było uciążliwe.
Za dużo roślin w jednym pojemniku.
Forever
"Przemkowa" lilia już śpi w piwnicy.
Oby przezimowała, taka piękna żarówa na rabacie
Stopowiec