Marta: dziekuje najmocniej
psianka jest dostepna od strony tylko mojej dzialki, wiec ryzyko spozycia przez kogos mocno nieletniego jest zerowe
markita: dzieki
ja balkon niby mam, ale takiej ilosci kotow nie jest w stanie przezyc nawet kaktus
jedyny kwiatek, ktory mam w domu to trawka dla kotow - to moga sobie kosic do upadlego
artam: na dzialce jestem co tydzien w trakcie wakacji
na tym campingu wynajmuje sie miejscowke (wygrodzona lub nie) raczej dlugoterminowo. Wlasciwie wiekszosc osob mialaby pobudowane zapewne domki, gdyby nie zakaz budowy
i kilka fotek:
1. Moja ogromna dzialka
kfiatuszki:
2. Powojnik "the vagabond" nasadzenie tegoroczne (poprzedniego wciagnela nornica)
wybaczcie rure w tle - to moja konalizacja
3. Nowy nabytek z rosarium - rhapsody in blue, na razie zadolowona w wielkiej donicy, zebym spokojnie mogla dla niej szukac najlepszego miejsca.
4. New Dawn - slicznie przezimowala, jednak zaczela marniec, wrzucialm na razie do donciy i zadolowalam w slonecznym miejscu.
5. rabatka powoli zapelni sie kolorami
6. "rozowa rabatowa" przynajmniej na razie wiadomo juz tyle, ze to roza wielkokwiatowa
jestem ciekawa co dalej ;P
7. Znow nowy nabytek - Gruss am Aachen w paku
8. NN - baldofioletowa pnaca, wielkokwiatowa pachnaca, moze ktos rozpozna?
9. Mini Eden - przez moje siroctwo stracila ped z pakami
10. Szczerze mowiac nawet nie staralam sie zapamietac nazwy tych kwiatow, ale adze, ze sa ladne
11. Bonica koncertuje
12. ostrzezenie przed kupnem miniaturek - ta "roza miniaturowa biala" oczywiscie:
1) nie jest biala tylko porcelanaowo - rozowa
2) siega mi juz prawie do biodra
13. Wiciokrzew Loncera acuminata
14. Powojnik Doctor ruppel - rosnie w cieniu, ladnie sobie radzi, choc jest niziutki.
15. Znow "the vagabond"
16. moja rabatka w cieniu
17. Sobotnia robotka, czyli thuje
18. dalie
19. tez dalie
20. Warszawska Nike potwierdzila tozsamosc
(uff, bo w zeszlym roku w ogole nie mial zamiaru najpierw - rosnac, potem kwitnac, wlasciwie to byla ostatni szansa tego powojnika na zycie) ladnie rosnie w polcieniu, jednak ma dosc kruche pedy :/