Jeżeli jesteś zielono zakręcony, ogród to Twoja obecna lub przyszła pasja, kochasz ludzi, zwierzęta i rośliny, masz dużą wiedzę na temat ogrodnictwa, lub, wręcz przeciwnie, jesteś "w tym temacie" zielony jak szczypiorek na wiosnę - to jest forum dla Ciebie!
Pragniemy stworzyć forum przyjazne, sympatyczne, a jednocześnie - merytoryczne.

TEMAT: Wątek powitalny 2019-2025

Wątek powitalny 2019-2024 13 Sty 2025 17:55 #869478

• Klarkia25
  • Klarkia25's Avatar
  • Fresh Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 36
Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Milena, nowicjuszka ogrodowa, często Was poczytywałam... i zawsze znalazłam odpowiedzi na moje wątpliwości w uprawie roślin, bo doświadczeniem nie mogę się pochwalić ... jeszcze :flower: W końcu postanowiłam dołączyć do Waszego grona, podzielić się sukcesami i porażkami i chętnie wykorzystam Waszą ogromną wiedzę

Zielone okna z estimeble.pl

Wątek powitalny 2019-2024 13 Sty 2025 18:55 #869485

• Łatka
  • Łatka's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 84778
Bardzo fajnie, że się ujawniasz. :P :flower1:
Może zdradzisz, co Cię szczególnie kręci w ogrodowaniu? Warzywa? Ozdobne?

Witaj oazie, Mileno!
Za tę wiadomość podziękował(a): Marlenka, bietkae, ewakatarzyna, Babcia Ala, JaKasiula, MagSta

Wątek powitalny 2019-2024 13 Sty 2025 20:15 #869495

• Klarkia25
  • Klarkia25's Avatar
  • Fresh Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 36
Witaj, co mnie kręci to chyba za dużo powiedziane. Tak się szczęśliwie ułożyło, że staliśmy się się właścicielami ogrodu, a że mamy już wstręt do produkcyjnych warzyw i owoców to postanowiliśmy stworzyć swój własny warzywniak otoczony kwiatami. Czy się uda ekologicznie??? Jeden sezon za nami 'z tarczą'. Jeśli pogoda będzie nam dalej sprzyjać, to obfitych grządek będzie duuużo więcej - czego i Wam wszystkim życzę.
Za tę wiadomość podziękował(a): whitedame, Łatka, bietkae, ewakatarzyna, JaKasiula, MagSta

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Carmen, Betula
Wygenerowano w 0.723 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum