Hiacynta wrote:
Całe szczęście my takich kłopotów nie mamy
Na naszym RODO-os ludzie wiedzą, co wrzucać do kompostnika, na forum również
Zaczynam Ci zazdrościć. Klimat masz doskonały, wzorrowych działkowców..eh.. (nie,nie ma tu żadnej ironii)
U nas jest tak, ze : panie całe życie my liscie palili, a teraz to nagle złe jest.
nie będa mi tu mówić co mam do kontenera wyrzucać.
Specjalizujemy się w projektowaniu oraz promocji nieszablonowych rozwiązań dla gospodarki o obiegu zamkniętym, takich jak: innowacje społeczne i technologiczne, programy edukacyjne, konsulting procesowy czy doradztwo w kampaniach wizerunkowych.
tak, tak.. ja podałem ten link tylko przykładowo bo mirzan pytał,
Broń cie panie boże przed kryptoreklamą...ja sie o tej akcji chyba z fejsbruka dowiedziałem.
Hiacynta wrote:
Być może dlatego ta kampania taka kulawa, bo to kampania wizerunkowa, a nie działkowców z pasją i doświadczeniem
tak, tak... grupa młodych chciała dobrze, a wyszło jak zawsze..choc przyznam, ze pare osob przechodząc koło ROD wstąpiło i pytało..
IMHO wzrost swiadomosci nawet mimo marnych rezultatów to plus.
Wiem ze lekki offtopic... ale czy tam u Ciebie na dalekiej połnocy (wielkopolska)
tez tak mało kto wie i korzysta z brazowych kontenerów na Bioodpady (chodzi mi o blokowiska) czy tylko my południowcy tak mamy?
Hiacynta wrote:
Podejrzewam, że ten zespół marketingowców w sprawie kompostników mógłby się wiele od nas nauczyć, więc link powinieneś podać w odwrotną stronę
Nasze forum powinieneś zalinkować na tamtej stronie
MArketingowcy - to osobne plemie.
W sumie kiedys byłem zdania ze mają się znac na tym co rozpowszechniają .. ale ..to praktycznie niemozliwe.
Niech robią swoje na podstawie danych od specjalistów.
A takie to czasy - panie dzieju - że odchodzimy od idei człowieka wszechstronnie wykształconego -oświecenia, na rzecz wąskich specjalizacji...a to wymaga umiejetnosc współpracy..a to ci u nas mocno kuleje.
btw. nie dostaję powiadomień mejlowych o nowych odpowiedziach w wątku... jesteś władna coś uczynic ?