Witajcie kochane...w ten piękny dzień walentynkowy,dzień miłości nie tylko zakochanych.
Jak dla mnie święto miłości - najpiękniejszego uczucia w ludzkim życiu.
Także kochajcie się i kochajcie innych...pielęgnujcie to co macie i to co kochane
markita-Martuś Dalie posiałam,zobaczymy co mi z tego wyjdzie,jak porosna to na jesieni sie zobaczy czy coś będzie do przechowywania,czy do wywalania
chciałabym,aby porosły ładnie.
Kasia1972 Twoje begonki w ziemi,a ja swoich nie moge znaleźć.Nie mam pojęcia gdzoe ja je wsadziłam
Mam nadzieję,że nie zostawiłam na działce w garażu.Zmarzną
pamelka-JoluJa też lubie ciepełko.Ale leżenie plackiem na plaży to już nie.Mnie nosi,lubie gdzieś wędrować,zwiedzać,,
Danielu Witaj,Tak dziękuję juz się wykurowałam.Jak dla mnie to wiosna mogłaby być i w przyszłym tygodniu.Ja też zamierzam prymulki potem wsadzić do ogrdu,może coś jeszcze z nich będzie na przyszły rok,zobaczymy
bazyliaa Witaj,kochana
Dziękuję za pochwały
Ale ogromnej wiedzy ogrodowej to ja nie posiadam,uczę sie już 8 rok i jeszcze dużo,dużo mi brakuje..ale jakieś już pojęcie mniej czy bardziej zielone mam
Obejrzała Twój bog.Piękne hiacyty,fuksje,No i kochane góry,Cuudne zdjatka
iwa27 Avatearek zmieniony,fajniutki,super.Oj tak ja juz po chorobie,mam nadzieję,że i z Toba tez lepiej,nie dawaj się choróbsku.Wiosna idzie
Taka mam nadzieję,że Prymulki pociesza teraz na parapetach a potem do ogrodu i dobrze się przyjma i przeżyją.
Alina-277 Witaj,tak po ładnych górach zostały ładne wspomienia.No cóż natura rządzi się swoimi prawami,wichury robia selekcje,czasmi psuja ładne krajobrazy,,ale urosna drogie dzrewa i znów będzie pięknie
Tak,prymulki teraz na paratetch a potem wiosną pójdą na działkę,może coś z tego będzie na następny rok,pożyjemy ,zobaczymy
Dla mnie jest szczególny bo i o to mam kolejną rocznicę ślubu.
Jak tak pomysleć to aż dziw ile to lat już człowiek żyje z jednym człowiekiem,mam za co dziękować Bogu
I urodzinki mojego najmłodszego synia.
I także rocznica śmierci mojej mamy.Wszystko w tym jednym dniu
Dziś storczykowo