Było - 5 Wczoraj.Clematis nowy żyje i ma się dobrze.
futrzasta-JAGUSIUU mnie i tak wiosna nie jest najwcześniejsza,u niektórych już dużo tulipanów kwitnie.Clemek żyje.Dale siedzą w ziemi,nosa jeszcze nie wysadzają i dobrze,bo zimno nocami
olibabka-Marysiu Ogrody dostają coraz więcej kolorków a my satysfakcji
Jagody kamczackie już w sporych pąkch,ale zimne noce to jeszcze ich nie otwierają.I dobrze.
Keri-Beatko różowych hiacyntów mam najwięcej.Ale i inne kolorki też są.
Moniczko bo wiosna jest cudowna
dagmarazap; Maju Dziękuję za miłe słowa.
Mech pojawił się 3 lata temu,malutko,w ubiegłym roku ciut więcej a tym roku po zimie mieliśmy go zatrzęsienie.cóż trzeba było w końcu coś z nim robić.Zobaczymy co z tego wyjdzie.To mnie nie pocieszyłaś,ym,że jak on się pojawił,to znaczy ,że zawsze już będzie??
Kolejne popołudnie( Trzecie już) wertykulujemy trawę i walczymy z mchem.Dobrze,że M tyle pracy "odwala"
Weltykulator sąsiad kupił,i robił u siebie,potem my,potem drugi sąsiad.Teraz zmienili na inne noże i nowa kolejka pracy
Ale dobrze,że to mężczyźni robią.Ja mam już trawnik 7- letni.a mech w ubiegłym roku się pojawił,ale w tym roku go jest pełno,i to ko kolei u sąsiadów też
Ale ja pomagałam grabić.Nudna i upierdliwa praca.Jutro popołudniu już skończymy i damy nawóz anty-mech,ciekawe czy coś on daje
Isiu No widzisz.U jednych jedne roślinki kwitną u innych inne przekwitają,a inne w pąkach.I tak may różnorodne ogrodu i zawsze ciekawi nas zaglądnie do drugich.
Nowa tujka bardzo cieszy.Mam nadzieję,że będzie dobrze rosła
Ta część przed domkiem trochę zostaje wolna,i niech tak będzie.i tak nowych rabatek znowu sobie zrobiła, i nowej pracy przybędzie
mrówa-BeatkoA ja jak na inne ogrody patrzę to widzę,że u mnich bardziej kolorowo,Noce u mnie tez są z przymrozkami.ale roślinki jakoś żyją
[/URL]
Pozdrowienia z DĘBOWEGO LASU