Co kilka dni roślinki rosną ,ogrody się zmieniają,zielenieją,co raz coś nowego pomału rozkwita
Boćki już przyleciały :heja .Oj od razu przyjemniej jak tak fruwają nad działką i siedzą w swoim gniazdku,można znowu się im przyglądać.
Tosiu2; Moniczko Migdałek owszem jakiś wyrywny się zrobił spieszno mu do kwitnienia.Warto go mieć,za ten śliczny cukierkowo- landrynkowy róż
To prawda kwiaty wiosna są bardzo wytęsknione.Mamy czas na dokładne przyjrzenie się każdemu u kwiatkowi,później coraz więcej rozkwita rożnych cudności.U mnie dzisiaj zachmurzone niebo,deszczowo,szaro,,ale i tak to już wiosna
BoziBoziBozi
Anetko72 Wiosnę uwielbiam,bo ciągle się zmienia,pięknieje z każdym dniem.Już się zieleni,już coraz więcej roślin wychodzi.A stokrotki tez bardzo lubię.to prawda świat jest coraz piękniejszy,coraz zieleńszy i nabiera z każdym dniem więcej rumieńców- kolorów
Dalu Dziękuję,kochana za miłe słowa.Owady już chyba w ogrodach pracują na pełen etat,bo coraz więcej ich.to jakąś bardzo wczesna masz morelkę,że już kwitnie.mi kiedyś zmarzła i już więcej jej nie sadziłam.Fajnie tak popatrzeć jak owady pracują,brzęczą,prawda??
mrówa-Beatko Witaj.
Ten Nurkujący bączek też mi się podoba,zajada się pełna gębą.
Leszek.G; futrzasta-JagusiuWitajcie.Iryski już przekwitają.Jak Wasze rozkwitną to popatrzę u Was .Inne kwiatuszki wychodzą.To ,że mamy różne roślinki i w różnym terminie nam kwitną stanowi ciekawą rzecz,podglądamy u siebie nawzajem,zagadamy,podziwiamy u drugich
Kwitnie Wrzosiec darlejski
BożenkoWitaj,kochana.No widzisz jak spieszno mojemu migdałkowi do kwitnienia.to fajnie ,że Twoja bobo żyje,moja jeszcze nie wiem,Anowiale inne żyją hortensje.
Dangar-Danusiu Tak żabcia ładna jakoś z nimi już się oswoiłam i nie reaguję ju z panicznie na ich widok.
Anowi Witaj.Iryski ładniutki.Jeszcze jedne posadziłam, też cebulowe,zapomniałam je posadzić na jesieni,to teraz.Może już nie będę kwitły
Znowu wczoraj napracowałam się i to do wieczora.
Nową rabatę z liliowcami zrobiłam.Na jesieni jedną a teraz drugą.M przekopał mi kawałek trawnika.I następna rabata jest
Lilie posadzone,calle i mieczyki też.A i kilka dali też.