Dangar-Danusiu Za płotem sąsiadów działeczka,jest bardziej nastawiona rekreacyjne,iglaczkowo,mniej pracy.
A ja kocham kwiaty,dużo kwiatów różnego rodzaju ,ciągle dosadzam dokupuję,więc klombików więcej sobie narobiłam i pracay także
Ślimaków k jakoś do tej pory nie było i nich tak zostanie
Danielu;Monik-Moniczko fajerwerk to taka żarówka w ogdzxie.Piękna jest ta azalka
pamelka-Jolu Miło,mi że zajrzałaś,do mnie
juz myslałam,że się pogniewałaś na mnie bo się wcale nie odzywasz do mnie.
Ochłodziło się dużo.I chyba juz nie kilogram ale dużo,kilogramów napadałoa końca nie widać.
Kaiser piękny ale i VYVYAN PENNELL bardzo mi przypadł do gustu.
colli28-Olu Mam kamieniu dużo,właściwie wokół działki,i jeszce parę klombów.Myślałam o korze,ale wówczas trzeba mieć mniej roślin,a ja mam dużo upchane,i coągle coś sieje,dosadzam.Tylko w hostach spokojnie kora leży
moni-Moniczko ; Sweety-AniuMi właściwie podobaja się wszystkie powojniki.Ale te pełne mają w sobie coś więcej.Kaiser chwyta za serce
VYVYAN PENNELL bardzo mi się podoba .terraz też pięknie kwitnie.
iwa27-Iwonko Dziękuję,Wszystkiego to nie mam,ale chyba przedstawicieli z różnych gatunków kwiatowych to mam.Jednych więcej drugich mnie,To już zależy od gustu.
Iryski są piękne,ja mie mam ich za dużo.A jak najbardziej możesz się przypomnieć sąsiadce,nawet zagadać,czy ta propozycja z daniem irysków,aktualna,bo powiedz,że teraz dojrzałaś do nich i teraz juz Ci sie bardzo podobają.Ja tam bioręco ktoś mi daję.Ale niestety takich mam mało ludzi.I większości zawsze musiałam wszystko sobier kupować.
Romciu ; chester633-Pawle Moje uzależnienie to już nie przewlekła choroba,ale nie uleczalna.Mój mąż już powiedział, jak coś nowego znowu kupuję,,że już jestem od tych kwiatów uzależiona
Ale lepiej mieć taki nałóg niż inny,prawda ?
No widzicie jak jestem zdolna,Wszystko upycham i mam,sporo,bo kocham dużo roślinek,kwiatóchów,i ciągle mi mało ich
Fionka pomizana
markussch01To prawda roznorodnosć roślin na moim Dębowym Lesie jest coraz większa.Co roku dokupuję sporo roślin,bo ciągle mi coś się podoba.Co roku kawałek rawnika znika.A ja mam więcej pracy,ale to nic.Przyjemności też więcej.
Mam nadzieję,że moja piwonia dzrewiasta będzie dobrze rosła.
Pierwszy liliowiec
Anna96-AneczkoPowojniki w większości dobrze rosną.Jeden tylko zachorował,był przesadzany na wiosnę,i chyba uwądł.I nie mam pojęcia czy one odżywają, czy trzeba rozglądać się za nowym w to miejsce ???
za siatką
Kupiłam następny powojnik