Siberko Ja potwora nie potrzebuję,z Etoile Violette jestem bardzo zadowolona.Może jak byłby przy kratce to ładniej byłby wyeksponowany
mrówa-Beatko Trytomy mam w 3 miejscach i chyba 2 odmiany,myślałam ze 3. Jedna już przekwitła,A w 2 jedne przekwitają i młode jeszcze paczki są.To fajnie.
Cosmos jest czysto biała.Rożnie bezproblemowo.Mam 2 krzaczki jej.
Powojnik Etoile Violette jest ciemny ale mi się on bardzo podoba ,rośnie łądnie.To mój pierwszy najstarszy clemek.
Aguniada-Aguś Witaj
Jak trochę więcej roślin się posadzi to i bardziej kolorowo w ogrodzie.Tak właśnie lubię ciągle coś żeby kwitło
Właśnie na kilku różach mam jakąś choróbkę. Już zrobiłam oprysk topsinem ale dalej liście maja brzydkie.Może jeszcze trzeba powtórzyć,albo poczekać,jak podrosną, zregenerują się ,jak myślisz ??? Dziękuję za miłe słowa.to zawsze przyjemniej na duszy jak ktoś pochwali,prawda ??
colli28-Olu; Clemki to moja ostania miłość.Jeszcze wymyśliłam,że 2 przy satce zmieszczę ale chyba już na drugi rok sobie je dokupię
Róże ,zaczęły swoje królowanie, to dobrze, bo wciąż będą jakieś kolorki w ogrodzie
Jonatanka-Asiu A mi powojniki zawsze się podobały, tylko na początku kupiłam Etoile Violette, na następny rok Piilu,A dopiero w ubiegłym roku kilka i w w tym 3 .Ale jeszcze może ze 2 zmieszczę jakieś
Wątek zakładaj,bo lubię do Cie bie zaglądać. Możesz mieć tak jak ja i tu i tam,bo tak samo, mam i tam sporo znajomych co lubię konwersować n nimi .
Asiu zdjątka robię lustrzanką Canona 450 D, mój aparat już ma chyba z 6 czy 7 lat.Ale jest jak do tej pory nie zawodny.
katja-Kasiu Miło mi .że zajrzałaś do mnie
.Zapraszam częściej.Kwiaty,roślinki bardzo lubię wszystkie.Owszem jest grupa co bardziej ,jak właśnie hosty, jeżówki, clemki,lilie ,liliowce i żurawki .Więc ta wygrana żurawkowa bardzo cieszy
Aga1973 Dziękuję za miłe słowa, o tak mi fajniutko jak ktoś pochwali
Jeszcze Ostanie piwonie
Gailardia oścista
Alladyn
]
MAINZER FASTNACHT - mam 3 krzaczki,tak myślałam,że może wymienić się z kimś na jakąś inną różyczkę ??
Bordure
Eukomis
Parzydło przekwita ,ale jeszcze ładenie i tak wyglada
Dyńka rośnie
cukinie też
I kwiat malinotruskawki