Tojeść kropkowana
chester633 Bardzo dziękuję jutro pozaglądam jak tak ma gałązki,A po przekwitnieniu,przytnę,Jeszcze teraz ładnie kwitnie,więc jeszcze trochę.Ale dziękuję z wiadomość.
AGNESS-Aguś Bo ja tak lubię kolorowo.Szałwie to są dzięki Tobie .Bo jak do Ciebie zagadałam.Ta takie ładne szałwie widziałam piękne,pamiętasz,jeszcze o nie Ciebie pytałam.W lecie kupiłam sobie e tamtym roku.W ubiegłym roku ,nie była tak piękne,W tym roku się rozrosła podskoczyła w górę.A nie za mocno,może taka odmianka ??Ale piękna w tym roku to jest.Może jeszcze jedną kupię -inną. Dzwonek dalmatyński ładnie kwitnie już drugi raz,po przycięciu.Mam nadzieję ,że mi przezimuję
Sweety-Aniu; Jonatanka-Asiu Ja mam tylko tą różową naparstnicę ,tylko w kilku miejscach się zasiała.Wcale nie mam tak dużo róż jak inni.Dwadzieścia kilka.Marzą mi się jeszcze ze 3.Ale gdzie je wcisnąć ??
Będę myślała nad tym
Może róż tak w ubiegłym roku nie pokazywałam tylko więcej host, I tak mnie zapamiętałaś.A macro i owady tez bardzo lubię
Nowinka-Ewo W szałwi pięknie się prezentują wszystkie róże .O widzisz,jak przekwitną szałwie i kocimiętki, to przytnę.Kocimiętki mam 2 w różnych miejscach.Ostróżek kilka mam,ale łubina ani jedenego
iwa27-Iwonko To ok,mieniamy się cieszę się.Nasionka z goździków potem nazbieram i Ci wyślę wcześniej,bo ja je wysiewam gdzieś w sierpniu.Może jeszcze coś ???A róże tak we wrześniu.Peace, sprawdziłam tez piękna.Pewnie,że chcę.
rozkwitnięty kwiat Bordure Rose dal Ciebie
jadwiga1-Jadziu To wpływ Forum,że zaczęłam identyfikować nawet róże,a teraz co kupuję to skrzętnie zapisuję.
Firletka-Madziu Ja lubię kontrasty,bo własnie wtedy bardziej widać piękno i kolorek kwiatu.Jana Pała II mam posadzonego obok VILLE DE LYON.Miał być Wyszyński,ale nie dosalam go a w ręce wpadł mi VILLE DE LYON,więc on jest.Czosnek kwitnie tylko jeden,a po innych też tylko główki pozostały. Zaraz zajrzę na PW.
LeszekuG Moja działka ma 6,8 a.Ale wpycham ile się da na te rabaty.Jak na jesieni coś dosadzałam to wkopałam i inne uszkodziłam cebule
Ale i przed ogrodzeniem mam roślinki.a za siatka to pas warzywniaka też,krzewów, cukinii,dyni i drzewek owocowych tak z 1,5 a jeszcze zagospodarowałam
Dziękuję z miłe słowa.
Julkeczko Z nasion ,można i nawet lepiej,bo więcej będziesz miała.Ja chcę na inną rabatę też je dać,więc muszę je tam posiać w sierpniu,wrześniu.wrześniu. Zdążą jeszcze wzejść i na jesieni będą zielone.A w przyszłym roku już zakwitną.Ja jak podglądam u innych , to nie tylko cosik pożytecznego dowiem się ale i nowe chciejstwa mam
A to własnie nowy ostatnio kupiony krwawnik posadziłam go między liliowcami
i canna kupiona z kwiatuszkiem
i porzeczki już są