W mninionym tygodniu przerobiłam ich 4 wiaderka.Pyszne to one są
Dagmarko Pierwszy raz kupiłam na wyprzedaży roślinki.Mam nadzieję,że dobtrze będą rosły.
Lilie i liliowce są cudne nie wyobrażam juz sobie ogrodu także bez nich
Filaretko- Mgdalenko No włąśnie 4 zł.to żadne pieniądze,także kupiłam ich 6,to tak jakbym kupiła jednego normalnie.
L:istki suche usunęłam już,żrobię im kwarantannę jak mówisz.Potm ich trochę podnawoże delikatnie,jeszcze powinny podrosnąć.
Sprawdziłam ten bordowo-fioletowy to może być viticella Mikelite. Kurcze Ty wszysko wiesz.Ostanio wszystko mi odgadujesz,infroracje i rady wszystko trafione super.Dzięki wielkie dobra kobieto
Z tą Arabellą to nie mam jeszcze pomysłu gdzie ja posadzić
moni-Moniczko, To prawda,zakupy się udały jak ślepej kurze ziarnko.
Mam nadzieję,że pod moja opieka szybko odżyją.Tyle tam było tych róznych [powojników i w większych doniczkach.Dużo podsuszonych z braku wody, bo ziemia jak popiól.CVoś nie dbaja o takie roślinki szkoda
Ale za to ja mam tanie pierwszy raz clemki
To fajnie,że mogę czymś Cię ogrodowym moim zaciekawić.Ja zawsze podziwiam Twój piekny ogród i tyle rarytasków rózanych.Oj marzy mi się marzy kilka jeszcze
Sweety-Aniu Pewnie,że fajne za taką cenę ,grzech byłby nie brać
Ja wielkokwiatowe też ścinam nisko, bo jeszcze młode.Ale ćwika zadł mi ten bylinowy.Jeszcze takiego nie miałam.I Atragene ponoć tyych w pierwszych kilku latch wcale się nie przycina.Kupiłam wczoraj jednego.Parę dni temu w ogrodniczym 2.Zobaczymy tych nie obetnę ,żostawię,Dzięki Aneczko za info
Alina-277-Alinko Pierwszy raz tak tanio kupiłam clemki,a nawet roślinki.No cóż na to wychodzi ,że i wyprzedaże roślinek też są.A ja za tym nigdy nie chodziłam ,ot trafiłam i już
Jeżówka Hot Papaya
Jeżówka purpurowa i motylek się skrada do stłówki
Jeżówka purpurowa i JEŻÓWKA CHEYENNE SPIRIT a między nimi kamień z samej Szwecji przywleczony,ukyryty w samochodzie.3 wówczas przywieżliśmy. i one się róznią
naparstnica rdzawa - fajna,ładna pierwszy raz ja mam