andowan Nie,moja Fiona jak już pisałam,,,tylko przyniesię skądś jaszczurkę,,,pobawi się z nią i żywą ale czasami deko umęczoną zastawia,Fiona to jeszcze młody kot więc potrzebuje zabawy
Małgosiu U mnie aparat leży zawsze na wierzchu,,,bo to jakiś fajny owad sie pokaże,,,albo jeszce coś innego,,,,Fiona z jaszczurką kilka minut bawiła się ,,także łatwo było,,,aczkolwiek blisko nie pozwalała podejść,,bo burczała,,,jakby chciała powiedzieć,,,moje zabawki, nie ooddam
Ona nie zjada niczego oprócz karmy z puszki i smażonych rybek,,,pan musi złapać ,a pani usmażyć,,,dopiero chrabianka je
A myszki też potrafi przynieść ale podduszone i kładzie na taras,,,a ja łukiem mijam i od razu wołam mojego M,że ma prezecik do wynoszenia
Anetko zabawa trwała kilka minut,więc udało się zrobić i zdjatka
A co do lili,,,,Wsadzam na wiosnę do ziemi,,,i tyle,,,oczywiście dam ze 2 razy nawozu,,,ale zauważyłam,że te sadzone wiosną zawsze są mniejsze ,, dopiero na 2 rok urosną większe sztuki,Musisz ich zasilić,I czekać,,,,i tyle,Może na drugi rok odwdzięczą się i pokażą ze zdwojoną siłą i urodą
Acha i podlewam je w te upały,,,
ogrodowy- misz-masz ciąg dalszy;
Echinacea 'Meringue'
Jeżówka Cranberry Cupcake- Echinacea
róże;
cynie;
nachyłek
lobelie z własnego siewu;
[/url]