Ponieważ wszystkim podobają się moje przestrzenie to odpowiem ogólnie ilustrując zdjęciami wcale nie jest tak luksusową przestrzeń, mamy sąsiedztwo i to czasami bardzo 'upierdliwe' :
- bezpośrednio za płotem komis samochodowy gdzie czyszczenie samochodów odbywa się przy wtórze głośników na pełną moc, w lecie to nawet w domu słychać niby muzykę 'łubu łubu łub
- po przeciwnej stronie ulicy ale za pasem działek jest baza pomocy drogowej czynnej 24h, jest jeszcze w trakcie rozbudowy to i koparki, spychacze i podobny sprzęt pracuje nawet w niedzielę
- a z nieodległej ulicy wojewódzkiej i autostrady dobiega szum pędzących aut
można dostrzec dach autobusu i kawałek żółtej koparki
widać betonowy płot i kabinę koparki
widok na komis zaraz za płotem
a tu ich śmieci samochodowe
za to na północ mamy dalsze widoki bo zaraz za płotem jest nasze pole
Rh Hachmann's Charmant i Rh Catawbiense Album Novum
a w dali widać ulicę
mam nawet widok na kopalnię, zdjęcie z 2010, córka chyba robiła zdjęcia zachodowi słońca
na niektórych zdjęciach w tamtą stronę można dostrzec tę wieżę szybową
Hanko też mam taką nadzieję, powoli do tych rozruchów dołączają inni, jak się to rozwinie
Ewuś też zauważyłam, że powojniki chcą już rosnąć, podobnie było rok temu tylko troszkę później
Wiesiu witam Cię serdecznie
Też powoli przeglądam Twoje starsze wątki, ale na ślad czworonoga jeszcze nie trafiłam
Ewo rodki mam tylko te dwa, za to azalii mam trochę więcej.
Ja kocham te rośliny które aktualnie pokazują się w swojej najpiękniejszej krasie dlatego kocham je wszystkie
Kasiek przetacznikowca nie mam a z tego co teraz poczytałam to spory on rośnie, może dla towarzystwa wielkich raz kwitnących róż będzie się nadawał
Przetaczników mam sporo ale nie wszystkie ładnie rosną