DZIĘKUJE, WSZYSTKIM ODWIEDZAJĄCYM
DAGMARKO znam klimat górski, chociaż nie mieszkam w górach , ale bywałam bardzo często ,tatuś był z Limanowej , dziadkowie i cała rodzinka . Muszę CI powiedzieć ,że gdy tylko ochłodzi się w górach , u nas to odczuwamy , Ja do Limanowy jadę 1 godz samochodem , rzut kamieniem .przecież to małopolska . Będąć w Szczecinie jak powiem że jestem z Krakowa, mówią góralka . Mimo zimna i póżnej wiosny, masz piękny ogród , wiem ile pracy Cię kosztuje , co roku wybierać te kamienie ziemi i kopać , ale krajobraz masz piękny , można pozazdrościć . Jesteś dziewczyna do tańca i do różańca, tak trzymać twoją panoramę znajdę. POZDRAWIAM ŚCISKAM
Witaj Hano
dziękuje za odwiedziny , jest Mi bardzo miło. Co ja CI będę mówić, że ogród to praca, sama wiesz najlepiej. Masz piękny ogród dużo drzew , krzewów ,kwiatów , U mnie nie na drzewek ozdobnych, ani krzewów , ale są same kwiaty , chociaż w tym roku posadziłam 9 hortensji ,miałam kilka ogrodowych , lubię je, ten ogródek potrzebny jest Mi jak powietrze , zajmuje czas i troski na chwile zostają w domu . pozdrawiam
ALINKO i tak się czuje jak w raju ,stara baba ze mnie, jak wejdę do ogródka dostaje skrzydeł .Sama widzisz, że nie ma u mnie ani chodników ,ani pięknych bibelotów , ale jest mój, jestem szczęśliwa . Chociaż teraz będę musiała kupić pergole, bo mam na wiosnę posadzone róże pnące ,ładnie rosną urosły ponad metr . Lilii mam 300 szt Dziękuje za odwiedziny,
Pozdrawiam
Dorotko
tak właśnie jest, święta racja , tak się czuje, bierzesz się za pracę, złe myśli odchodzą , czeka Mnie moc pracy ,Ja mam tak ,jak przeglądam forum , widzę tu ładny liliowiec tam ładna lilia ,tam róża , no to zamawiałam .Posadziłam nie myśląc ,teraz jest busz, muszę to z głową porozsadzać ,na wiosnę zamawiałam w bylinowym raju , sadzonki miały być dostępne w czerwcu, czekałam . Przyjechał kurier i przywiózł ,zamówiłam myśląć że to będzie jedna paczka , przywiózł 4 wielkie paki , ależ oni piękne przysłali sadzonki w dużych 3 litrowych doniczkach . Dorotko ty masz dużo traw może coś wiesz na temat trawy proso DOUDE NINE proso SQUAW bo spotkałam się z różnymi opiniami
POZDRAWIAM