TEMAT: Mój ogród

Odp: Mój ogród 13 Sty 2013 18:44 #110971

• Małgorzata124
  • Małgorzata124's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 67
Moje dwa punkty w których kupuję już bardzo długo :P
www.swiatcebul.pl/
funkie.pl/index.php?page=shop.cart&optio...virtuemart&Itemid=85 są sprawdzone.
Pierwsze zamówienie dwa liliowce,iryski miniaturki 4 sztuki, irysy brótkowe 2 sztuki, irysy japońskie trzy sztuki, trzykrotkę purpurową, i bodziszek pełny mam z kwiatami pojedynczymi.
Wszystko to zakupiłam na www.swiatcebul.pl/. :flower2:
Ostatnio zmieniany: 13 Sty 2013 18:45 przez Małgorzata124.

Zielone okna z estimeble.pl

Odp: Mój ogród 13 Sty 2013 20:14 #111019

• Margolka
  • Margolka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 235
Edyta - dziękuję za link - zajrzałam ... :woohoo: ...i już wiem , że spędzę tam pół nocy

Małgosiu - gratuluję zakupów :bravo: - świat cebul znam , też tam zamawiam :) a funkie pl zostawię sobie na deser - jak już rozprawię się z rózami. :wink4: Muszę wstąpić jeszcze do Podstolca - forumki tam szaleją wśród bodziszków i piwonii - a ja szukam świecznic.

Odp: Mój ogród 14 Sty 2013 11:01 #111196

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 431
Małgosiu jakie Ty masz piękne zwierzaki :woohoo: i kot i pies cudo.... Owczarki to moja ukochana rasa psów i marzenie..... może kiedyś .....

Odp: Mój ogród 14 Sty 2013 17:28 #111324

• Margolka
  • Margolka's Avatar
  • Platinum Boarder
Agusia - dziękuję w imieniu zwierzaków - taki mamy kochany , niepowtarzalny duecik :devil1: kocio-psi
papuzki.JPG

Odp: Mój ogród 14 Sty 2013 17:47 #111329

• Martina
  • Martina's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 85
Ta para na kanapie na pewno tęskni za wiosną, tak jak my :search:
Pozdrawiam Marta.

siedlisko

Odp: Mój ogród 14 Sty 2013 18:03 #111337

• darob66
  • darob66's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 366
Małgorzata124 wrote:
Moje dwa punkty w których kupuję już bardzo długo :P
www.swiatcebul.pl/
funkie.pl/index.php?page=shop.cart&optio...virtuemart&Itemid=85 są sprawdzone.
Pierwsze zamówienie dwa liliowce,iryski miniaturki 4 sztuki, irysy brótkowe 2 sztuki, irysy japońskie trzy sztuki, trzykrotkę purpurową, i bodziszek pełny mam z kwiatami pojedynczymi.
Wszystko to zakupiłam na www.swiatcebul.pl/. :flower2:

A ile razy tam zamawiałaś...ja osobiście nie jestem zadowolona z zakupów u nich.Kilka razy zamawiałam i niestety dostawałam nie te odmiany,które chciałam .Pomyłki były i w przypadku irysów,lilii czy piwonii.Rzecz jasna zamawiałam piękne nowe odmiany ,a dostałam zwykłe,bardzo pospolite :angry:

Odp: Mój ogród 14 Sty 2013 19:25 #111385

• Małgorzata124
  • Małgorzata124's Avatar
  • Platinum Boarder
Zamawiałam już trzy razy, raz miałam przykrą sprawę , złożyłam zmówienie ale nie otrzymałam roślinek, po wykonanym telefonie kwota została w tym samym dniu zwrócona na moje konto i pani obiecała mi ,że jak chcę to zmówią dla mnie roślinki, te które chciałam ,ale już mi się odechciało i złożyłam zmówienie w innym terminie oczywiście wszystko było ok.
Świat cebul przyjmuje reklamację, więc trzeba z niej korzystać, wiadomo ,że jest to przykre,że się nie otrzymuje tego co się zamawia, jeszcze tak pechowo nie trafiłam do tej pory wszystko było dobrze. :think:
Ta druga firma zawsze wysłała mi to co chciałam zamawiałam u nich różne roślinki i krzewy, z roślinek zamawiałam hosty, które nie mają wirusów są przebadane i ochraniane, wszystkie mam zdrowe od nich, hortensje, krzewuszki, żurawki,raz dostawałam gratis
przy dużym zamówieniu, zamawiałam tam ostatnio jesienią. :flower2:.
W tym sezonie chcę zamówić tam hortensje jeszcze raz są piękne ,ładnie rozkrzewione, żurawki były takie duże ,że dzieliłam od razu , są tańsze, myślę też o innych bylinach ciekawych jak dla mnie. :think:

Odp: Mój ogród 14 Sty 2013 19:32 #111392

• darob66
  • darob66's Avatar
  • Platinum Boarder
Małgosiu,reklamowałam chyba ze dwa lub trzy razy i zawsze słyszałam(dzwoniłam osobiście),że nie ponoszą winy i reklamacji nie przyjmują ponieważ nie są producentami :unsure:

Odp: Mój ogród 14 Sty 2013 19:45 #111409

• Margolka
  • Margolka's Avatar
  • Platinum Boarder
Witajcie dziewczyny :hug:

Martuś - oj tęsknią za wiosną i ogrodnicy i czworonogi ...A co słychać u Twojej Neli - zadomowiła się już u Was?

Marzenko -w poprzednim sezonie kupowałam w świecie cebul cebule właśnie - lilie,mieczyki,krokusy dodatkowo hosty.
Trochę maławe sadzonki host, do reszty nie miałam zastrzeżeń .
Za to wielkie , wspaniale zapakowane sadzonki przysłał mi ogrodkomercyjny.pl gdzie trafiłam z allegro a potem grasowałam już na ich stronie i skąd mam tak cudowne bylinki jak np morina wielkolistna lub tojeść orszelinowa. Polecam ich z czystym sumieniem. :)

Odp: Mój ogród 14 Sty 2013 19:51 #111414

• Małgorzata124
  • Małgorzata124's Avatar
  • Platinum Boarder
To nie fajnie, nie dbają o klienta, ja oczywiście nie miałam takich doświadczeń, dlatego polecałam, dobrze ,że o tym Napisałaś, trzeba o takich różnych sprawach wiedzieć :think: .
Zobaczę co mi wyślą w tym sezonie mam nadzieję ,że będzie to co chciałam. :happy-old:

Margolciu :hug: :hug: :hug:
Ostatnio zmieniany: 14 Sty 2013 19:54 przez Małgorzata124.

Odp: Mój ogród 14 Sty 2013 20:50 #111464

• darob66
  • darob66's Avatar
  • Platinum Boarder
Małgosiu,mam nadzieję ,że Otrzymasz to co Zamawiałaś...ja już się nie skuszę na zakupy u nich .Wiem ,bo rozmawiałam z właścicielką,że zmieniają dostawców ,może będzie ze zgodnością lepiej :)

Odp: Mój ogród 16 Sty 2013 19:55 #112006

• Nutka
  • Nutka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 99
Małgosiu, przybywam z rewizytą :) :bye:
Wszyscy z niecierpliwością czekamy na wiosnę...i słoneczko :)
A Twój "czworonożny duecik"... pięknisty. :hearts: Mam wielką słabość do owczarków. Proszę wygłaskać Diankę ode mnie :hearts: :hearts: :hearts: Kociaka oczywiście również :hug:
Witamy w Nutkowym ogrodzie! :)

Pozdrawiamy!
Małgosia i Nutka

Odp: Mój ogród 17 Sty 2013 15:12 #112246

• Martina
  • Martina's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 85
Małgosiu moja Nela to już prawdziwy domownik. Co prawda cały czas obszczekuje mojego M, ale nam ,tzn. mnie i moim dziewczynkom jest bardzo oddana, a to najważniejsze :bye:
Pozdrawiam Marta.

siedlisko

Odp: Mój ogród 17 Sty 2013 19:15 #112289

• Margolka
  • Margolka's Avatar
  • Platinum Boarder
Małgosiu - Diana i Roger wygłaskani - fajnie , że są choć czasem zbyt ruchliwi szczególnie jak z zimowych nudów bawią się w gryzionego berka :devil1: w mieszkaniu :wink4:

Martuniu - psia przyjażń do grobowej deski - a do M też się przekona w końcu ...Pan to Pan ;)

Odp: Mój ogród 17 Sty 2013 22:42 #112411

• markussch01
  • markussch01's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1262
W super miejscu mieszkasz Goska ladnie urzadzasz ogrod
Przepraszam ze pozniej napisalem.. bez bicia prosze :)

Pozdrawiam Markus

Odp: Mój ogród 18 Sty 2013 12:07 #112503

• Margolka
  • Margolka's Avatar
  • Platinum Boarder
Markus - :hug: cieszę się, że zajrzałeś i zawsze tu jesteś mile widziany Pogromco bananowców :thanks:

U mnie zima zadomowiła się na dobre
P1040372.JPG

P1040370.JPG

P1040401.JPG

Pod tymi śnieżnymi kapturkami zimują sobie hibiskusy - przykryte po same uszy :tongue2:
Ostatnio zmieniany: 18 Sty 2013 20:55 przez Margolka.

Odp: Mój ogród 20 Sty 2013 14:13 #113162

• ewamaj66
  • ewamaj66's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 572
Śniegu masz ze trzy razy tyle, co u mnie :eek3: Prawda, że od rana śnieg pada, ale jeszcze długo musiałby padać, żeby powstały takie zaspy ;)
Zwierzęta wymiziaj porządnie :)

Odp: Mój ogród 20 Sty 2013 18:48 #113258

• chester633
  • chester633's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1931
Margolka wrote:
Pies w ogrodzie to piękny widok-mam nadzieję,że doczekam czasów kiedy moja Diana będzie się dystyngowanie przechadzać zamiast brykać jak oszołom tratując dokładnie wszystko na swojej drodze.Wyobrażam sobie co "potrafią" Twoje dwa !

Moja adopcyjna sunia zachowuje się tak samo-co będzie na wiosnę-już mnie głowa boli. :jeez: Ostatnio wzięła sobie na cel agrowłókninę którą okryłem krzewy i byliny,na włókninie super się kopie-coś ją uwiera w głowę ten materiał,ostatnio wlazła mi w pierisy i większość połamała :cry3: .
Za tę wiadomość podziękował(a): Margolka

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.556 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum